Kultuurimajas näeb uue linnavalitsuse hoone ideid

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 22

Malle-Liisa Raigla fotod

Teisipäevast kuu lõpuni näeb Haapsalu kultuurikeskuses linnavalitsuse uue hoone arhitektuurivõistlusele laekunud eskiise.

Linnavalitsuse uue hoone arhitektuurivõistlusele laekus 36 tööd, millest žürii otsustas auhinnata viite. Auhinna pälvivad ideekavandid kannavad nime Kirsiaed, Lasse ja Bosse, Linna maja, Nelik ja Vista.

Nende seast võitja kuulutab Haapsalu linnavalitsus koos arhitektide liiduga välja neljapäeval. Võistluse preemiafond on 38 000 eurot: esimene koht saab 13 000, teine koht 10 000 ja kolmas 7000 eurot. Lisaks antakse välja kaks 4000eurost ergutuspreemiat.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles on öelnud, et väljavalitud tööst saab linnavalitsusele hea hoone.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
25 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kübe
1 aasta tagasi

38 tonnised linnarahva kulul eneselõbustamise/ajasisustamise programmid linnavalitsuses. Samas on linn üks sit.mas finantsseisus omavalitsusi Eestis ehk siis juhitud musta auku. Aplaus seltsimehed!

maksumaksja
1 aasta tagasi

Kui palju on planeeritud maksumus?

Rikas riik
1 aasta tagasi

Raha kui raba, aga kui vaja kool lahti hoida, siis raha ei ole…..per..s riik.

Eestlane on viimane
1 aasta tagasi
Reply to  Rikas riik

See on põdralojuste riik…homode, lastepiltnike, migrantide, umbkeelsete Eesti-vihkajate, varaste, korruptantide jt hälbeliste paradiis.

aksel saan
1 aasta tagasi

wabariigis on puudus ehitajatest

Jäpe
1 aasta tagasi

Mis siis vanast hoonest saab. Jääb tondilossina seisma nagu Kuuse tänava kool. Tõmmake see maha ja ehitage omale linnavalitsuse hoone. Ärge ronige vanalinna. Samuti võiks politsei vanalinnast välja kolida

Kodanik
1 aasta tagasi

Jagaks siis juba kõigile linnaelanikele ka preemiat. Ei saa ma aru, miks on vaja uut maja.

Vaatleja
1 aasta tagasi

Võtke need Posti tänava kivid ja tehke endale uhke loss lausa.Kas LV tegelased on käinud ja vaadanud ,mis on saanud Metsa tänava vanast osast? Kas sellega ei peaks enne tegelema ,et linnakodanikel oleks hea ja turvaline sõita,mitte laveerida mööda auke.

Kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  Vaatleja

Kalda tänav on ka täiesti mülgas.

linlane
1 aasta tagasi
Reply to  Vaatleja

Kui LV uus maja Lossiplatsil valmis saab tehakse kindlasti ka Metsa tänav korda. Kuidas muidu valitsus tööle saab sõita, egas ometi mööda künklikku kiviteed.

Kohalik
1 aasta tagasi
Reply to  linlane

Linnavalitsus soovib kolida Lossiplatsi seetõttu, et siis on jõulukuusk kohe aknast näha…ka 1.adventi hea käia väljakuulutamas…ja ega Toomkirikki kaugel ole…lossiparki kontserdile ka hea lühike maa…
Promenaad ka käega katsuda…

Kodanik
1 aasta tagasi

Kas selle võistlusefondi 38000 euroga ei oleks olnud midagi linna heaks teha? Näiteks mõne tänava korda saada?

AGA
1 aasta tagasi

Tundub rohkem suure kasvuhoone moodi

Mari
1 aasta tagasi

Kas praegune koalitsioon küsis ka valimistel rahva mandaati selleks? Ei mäleta küll valimiste hüüdlauset: “Meie ehitame ilusaima büroohoone ilma peal!”