Noored maadlesid Palusalu auks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tallinnas peetud Kristjan Palusalu mälestusvõistlused maadluses. Foto: erakogu
Tallinnas peetud Kristjan Palusalu mälestusvõistlused maadluses. Foto: erakogu

Tallinnas peetud Kristjan Palusalu mälestusvõistlustel maadluses sai Lääneranna spordikool klubide arvestuses teise koha.

Vaba- ja Kreeka-Rooma maadluses võistles üle 300 osaleja enam kui 30 maadlusklubist – nende seas ka Lääneranna spordikooli, Martna SK ja maadlusklubis Juhan maadlevad Kullamaa noored sportlased.

Vabamaadluses said 2013. aastal sündinutest ja noorematest teise koha Lääneranna SK võistlejad Adele Kukk (–30 kg) ja Emily Alpius (–40 kg) ning kulla Johanna Tšekeniuk (–50 kg).

2011–2012 sündinud tüdrukutest jõudis kaalukategoorias –45 kg esikolmikusse kaks Lihula maadlejat – võitis Mia-Jessica Mölder ja Johanna Tšekenjuk oli kolmas. Kaalus –35 kg sai nende klubikaaslane Marleen Takk teise koha. Vanemate tüdrukute seas sai Mölder kaalus –48 kg teise koha.

2006–2008 sündinud tüdrukutest oli MK Juhani värvides võistlev Kullamaa keskkooli õpilane Roosmarii Roost kolmas.

Kreeka-Rooma maadluses sai 2013 sündinute ja nooremate seas Lääneranna SK maadleja Kaarel Maiko Tšekenjuk (–45 kg) teise koha ja teine oli kehakaalus –54 kg ka Kert Kukk.

2011–2012 sündinud poiste hulgas sai teise koha Lauri Laev (–54 kg) Lääneranna spordikoolist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments