Vana-Taebla kanalisatsiooni ehitamine lükkus tulevikku

Veetorud. Foto: Pixabay

Veetorud. Foto: Pixabay

Lääne-Nigula vald lükkas Vana-Taebla vee- ja kanalisatsioonisüsteemi ehitamise rahapuudusel teadmata ajaks edasi.

Lõppenud aasta planeeringute järgi pidi algama vee- ja kanalisatsioonisüsteemi ehitamine tänavu. „Valla eelarves napib vahendeid,” ütles Taebla osavallavanem Jüri Bachman.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
18 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lääne Elu sõltlane
1 aasta tagasi

Iga hinna eest on vaja valmis ehitada see müstiline Palivere Pika Nimega Spordikeskuse teenindushoone, mida kasutavad ka kõik teised peale Lääne-Nigula valla elanike aga oma inimeste vajadused on teisejärgulised. Järgmine kord mõelge rohkem, keda valite.

Arvan
1 aasta tagasi

ka et võiks rohkem mõelda, kuhu raha kulutada ja kuidas. Üks näide – Palivere libedusetõrje. Seda teeb vallajuhtidele kuuluv ettevõte, puistades granaatkillustikku väga paksult mõnele teele, samal ajal on enamus käidavad teed klaaslibedad. Muide, teenuse hinnaks on 80 eur/tund + puistematerjal. Palju ökonoomsem oleks ju: 1. Anda see töö inimesele, kes teab ja tunneb Paliveret ja inimeste käiguradasid 2.Milleks osta sellist kallist teenust kui neid killustikukotte võiks näiteks väikese ATV peale laadida ja sellega sõitja 40-50 cm laiuse raja selle sama laialt ja väga paksult laotatud killu kogusega kataks. Inimestel poleks libe käia ja vallal hunnik raha alles! Siin on… Loe rohkem »

Nojah, aga
1 aasta tagasi
Reply to  Arvan

Pole praegu atv d, läks katki. Aga see teine seal? No sellel on suvekummid, sellega ei tohi praegu sõita.

Ikka
1 aasta tagasi

Vallal on Ettenägelikkust. Rohepöördega soovitakse põllumajanduses vähendada väetiste kasutamist ja juba soovitarakse kasutada inimfekaalide

Just
1 aasta tagasi

Õige kah. Ei tasu sitta torkida, läheb veel haisema.

Karumõmm
1 aasta tagasi

Kuhu need Taebla elanikud siia praegu oma ihuhäda teevad?
Kardulavagude vahele?
Siin päästab ainult Haapsalu Laudtee…siis tuleb jälle õnn meie õuele nagu tsaar Nikolai ajal…ainult et varsti valitseb meid alamaid õnnis president Vladimir Putin🤩
Halleluuujah😇

mõmise edasi
1 aasta tagasi
Reply to  Karumõmm

Õnneks sellisest plärast ei saa mitte keegi midagi aru, kaasaarvatud autor ise.

Imelik
1 aasta tagasi

Tsitaat- „Valla eelarves napib vahendeid,”…- näitab, et tegemist ei olnud esmatähtsa projektiga. Jääb siis üle avalikustada, mida vald pidas tähtsamaks katta eelarveliste vahenditega.

juss
1 aasta tagasi
Reply to  Imelik

Peale haldusreformi leidis uus vallavanem, et võiks tal neid jüngreid rohkem olla, kes töö tegemise näitemänguga tegeleksid ja selleks on nüüd osavallavanemad koos abilistega.

Kohalik
1 aasta tagasi

Eks tuleb oma s…. vallamaja ette viia, ehk siis suudetakse ka õigeid otsuseid teha ja raha leida.

Krt
1 aasta tagasi

Nagu ikka. Suur tûkk ainult sooja õhku

K.s
1 aasta tagasi

Kindlates kätes Eesti…

Just
1 aasta tagasi
Reply to  K.s

Ega vana Taebla rahvas polegi nagu rahvas. Maksa makse ja la p….t

Ja vähemalt
1 aasta tagasi
Reply to  K.s

on sibid kõvad “lobistajad.” Ainult et kuhu see sisu välja lastakse. Ja kui see välja tuleb siis läheb nii sibidel ja vallaametnikel näoilme selliseks, nagu oleks s..t püksis.

Naljamehed
1 aasta tagasi
Reply to  K.s

Mis Eesti siia puutub, ise valisite endale vallavolikogu ja nüüd hädaldate. Mõelda tulnuks, keda valida. Eelmine vallavanem ei saanud tööga hakkama, nüüd valisite te ta tagasi. Mida te kirute, minge peegi ette ja vaadake, keda te sealt vastu näete?

lubasite - tehke ka
1 aasta tagasi
Reply to  Naljamehed

Sellise “tarkusega”, et ise valisite, pole mitte midagi peale hakata.
Pole tõepoolest arusaadav, miks selline vajalik asi edasi lükati????? VAJALIK. Valla asjapulkade meelest on see tilu-lilu ja vot, kahe aasta pärast – siis on meil raha nagu putru ja siis teeme ära! Lollusi ikka mõeldakse küll!!!!!!!!!!

teeme nii
1 aasta tagasi

Kindel see, et edasilükkamine toob selle veelgi kallimalt lõpuks kätte. Pistame pea liiva alla ja ohtu põhjaveele pole ollagi.

Kohalik
1 aasta tagasi

Ah pole hullu….tuleb raudtee…tuleb veevärk…tuleb taas pood raudtee äärde….ootame nii veerand sajandit….egas ta tulemata jäää…..