Haapsallased tõid vehklemise kadettide võistluselt esikohad

Haapsalu võistlejad. Foto: erakogu
Haapsalu võistlejad. Foto: erakogu

Laupäeval toimunud U17 Eesti meistrivõistlused tulid tiitliga koju Haapsalu vehklejad Julia Trynova ja Ken-Keiro Silde.

Treeneri Helen Nelis-Naukase sõnul on Silde teinud oma arengus kõva hüppe. Kadettide tüdrukute individuaalvõistlusel jäi teisele kohhale Anneli Proosväli, kes kaotas Trynovale 14:15 otsustavale torkele.

Võistkonnavõitluses tuli tüdrukute arvestuses En Garde kolmandale kohale. Võistkonda kuulusid Mia-Delisa Mäemurd, Anneli Proosväli, Evelin Põder ja Julia Trynova. Treeneri sõnul kaotas võistkond kahe parema hulka pääsemise napilt, seisuga 45:43.

Poiste võistkond koosseisisus Ken- Keiro Silde, Oskar Pisnenko,Joonas Laanesaar, Rico- Janree Ojamu tuli neljandale kohale.

2023. aasta Eesti meistrivõistlused vehklemises on pühendatud Eesti Olümpiakomitee 100. sünnipäevale. Võistlusel esikolmikusse jõudnud sportlased teenivad EOK 100 erikujundusega Eesti meistrivõistluste medalid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments