Haapsallased tõid vehklemise kadettide võistluselt esikohad

Haapsalu võistlejad. Foto: erakogu
Haapsalu võistlejad. Foto: erakogu

Laupäeval toimunud U17 Eesti meistrivõistlused tulid tiitliga koju Haapsalu vehklejad Julia Trynova ja Ken-Keiro Silde.

Treeneri Helen Nelis-Naukase sõnul on Silde teinud oma arengus kõva hüppe. Kadettide tüdrukute individuaalvõistlusel jäi teisele kohhale Anneli Proosväli, kes kaotas Trynovale 14:15 otsustavale torkele.

Võistkonnavõitluses tuli tüdrukute arvestuses En Garde kolmandale kohale. Võistkonda kuulusid Mia-Delisa Mäemurd, Anneli Proosväli, Evelin Põder ja Julia Trynova. Treeneri sõnul kaotas võistkond kahe parema hulka pääsemise napilt, seisuga 45:43.

Poiste võistkond koosseisisus Ken- Keiro Silde, Oskar Pisnenko,Joonas Laanesaar, Rico- Janree Ojamu tuli neljandale kohale.

2023. aasta Eesti meistrivõistlused vehklemises on pühendatud Eesti Olümpiakomitee 100. sünnipäevale. Võistlusel esikolmikusse jõudnud sportlased teenivad EOK 100 erikujundusega Eesti meistrivõistluste medalid.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments