Anvar Samost: kas erakonnad tahavad olulistel teemadel debatti pidada?

Anvar Samost. Foto: erakogu

Anvar Samost. Foto: erakogu

Valimisteni on neli nädalat, mis tähendab, et valimisnimekirjad on ringkondade ja erakondade kaupa teada, erakonnad on avaldanud oma platvormid ning kohe algavad debatid.

Erakonnad ise on ette valmistanud teemad, mis peaksid neid valijatele lähedaseks tegema, valijate ja ajakirjanduse asi on aga vaadata, mis järgmise nelja aasta jooksul poliitikas tegelikult otsustamist vajaks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Maha libavalitsus!
1 aasta tagasi

Praeguses häbivalitsuses pole ühtegi spetsialisti, kes üldse teemat valdaks!
Käsil on lihtsalt pettusega võimu hoidmine!

Mats
1 aasta tagasi

Kallid kaasteelised.Olge head ja lugege kõigele lisaks ka Uued uudised.ee ning Objektiiv.ee,saate ka tõde teada.

ERRi partorg rääkis
1 aasta tagasi

//.. ajakirjandus otsustab, mis järgmise nelja aasta jooksul poliitikas tegelikult otsustamist vajaks//…. koll tuli kapist välja, ei varjatagi enam kommunismi kehtestamist.

Külamees
1 aasta tagasi

Oluline teema, no meie killustunud ajal on igal omad arusaamised, mis on oluline teema. Üldlevinud olulistel teemadel pole debatil mõtet, energeetika, haridus, meditsiin jms – seal saab detailides rääkida mida iganes, aga üldpildi ette võttes on asi ummikus. Neis teemades üritatakse leiutada mingit kristallkuuli või igiliikurit. Nii proovitakse leida mingeid asendus, lendu tõusmise ja hoiuteemasid, mida saab teatud valijagrupile libeda jutuga maha müüa. Neid kes muinasjutte krattidest ja imeveskitest usuvad, leidub ikka ja alati.

peter
1 aasta tagasi

ei tea kes te sellised olete, et teie arvustate , mis lahendamist vajab. dälfi ja err … omast arust veel kõvemad kui selle naljariigi riigikohus.