Uuest nädalast läheb vihmaseks

Lääne Elu

info@le.ee

Nädal lõppeb karge külmaga, kuid järgmine nädal algab vihmaga. Foto: Malle-Liisa Raigla

Eesti jääb Lääne-Venemaa kohal laiuva kõrgrõhuala serva, millele avaldab Skandinaavia poolt survet madalrõhulohk.

Laupäeval on Eestis muutliku pilvisusega sajuta ilm. Kohati on pinnatuisku. Puhub kagutuul 4-9, saartel ja läänerannikul 7-12 puhanguti kuni 16 m/s. Õhutemperatuur on -8 kuni -16 kraadi, kohati saarte rannikul on -5 kraadi.

Läänemaal on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Esineb pinnatuisku. Puhub kagutuul 7-10, puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on -6 kuni -9 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on oodata veel kuni 11 külmakraadi, kuid päeval võib temperatuur olla null kraadi. Nii öösel kui päeval sajab lund. Ka esmaspäeval on oodata Läänemaal lund ja temperatuur jääb -2 ja 0 kraadi vahele. Teisipäeval ja kolmapäeval on oodata kahte soojakraadi ja vihma.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments