Rakvere Teater Lihulas

Lääne Elu

info@le.ee

Elina Reinold, Tiina Mälberg ja Ülle Lichtfeldt. Foto: Kalev Lilleorg

Rakvere Teater alustab uut teatriaastat Lihulas lavastusega „Di ja Viv ja Rose”, mis räägib loo kolme naise sõprusest. Lavastus näitab kolme esmapilgul vastandlikku naist, kes läbi elu katsumuste saavad lahutamatuteks kaaslasteks. Kuni elu ja selle keerdkäigud tulevad taas vahele. Mängivad Ülle Lichtfeldt, Tiina Mälberg ja Elina Reinold (külalisena).

Lavastaja Peeter Raudsepp on võtnud lavastuse kokku nii: „Tudengielu, seks, naljad-kurbused ja koos kasvamine ühes erakas kujunevad ühiseks saatuseks, ehkki elu viib need naised väga erinevatele radadele. Lapsed, üksindused, edu, taaskohtumised. Koomiline põimub traagilisega, lihtne ja igapäevane olemise põhialustega, väikesed veidrused nii heas kui halvas jäävad aga samaks, lahustudes suures sõpradevahelises armastuses, mis on tugevam kui surm.”

Lavastust saab Lihula kultuurimajas näha kolmapäeval, 25. jaanuaril kell 19.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments