Aastavahetus tuleb vihmane

Lääne Elu

info@le.ee

Vihm. Foto: Malle-Liisa Raigla

Keskkonnaagentuuri prognoosi järgi liigub aktiivne madalrõhulohk merelt Eesti kohale.

Laupäeval on Eestis pilves selgimistega ilm. Vihma- ja lörtsisadu liigub saartelt kiiresti üle mandri itta, pärast keskpäeva lääne poolt alates sadu lakkab. Puhub lõuna- ja edelatuul 6-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 9-15, puhanguti kuni 21 m/s, pärastlõunal nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on 2-7 kraadi.

Läänemaal on pilves ilm. Vihma- ja lörtsisadu liigub kiiresti üle maa läänest itta, pärast keskpäeva lääne poolt alates sadu lakkab. Puhub lõuna- ja edelatuul 6-12, puhanguti 15, rannikul 9-15, puhanguti kuni 21 m/s, pärastlõunal nõrgeneb. Õhutemperatuur on 4-6 kraadi.

Ka uusaasta ööl on Läänemaal sooja 5-6 kraadi, ilm on pilves ja sajab vihma.

Aasta esimesel päeval pilvisus hõreneb, ilm on sademeteta ja sooja on 1-3 kraadi.

Uue nädala alguses on ööl vastu esmaspäeva oodata kuni 5 külmakraadi, päeval on kuni kaks soojakraadi ja sajab lörtsi. Vihma ja lörtsiga möödub ka teisipäev. Kolmapäevast läheb ilm jahedamaks. Nii öösel kui päeval on oodata 3-5 külmakraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ei taha libereid
1 aasta tagasi

Olgu ilm milline tahes, peaasi, et uuel aastal rehve riigis enam poleks!

Vabadus võitleja
1 aasta tagasi

Hea uus ilm on ilma punarehvide ja sotsideta- see aasta valime ekre!