Tippkokk avas Haapsalus toidukioski

Joel Kannimäe. Malle-Liisa Raigla

Tippkokk Joel Kannimäe tegi aastaid kantud idee teoks ja avas ligi kuu aega tagasi Jaama tänaval vaikselt väikese toiduputka Vigrid.

„Kuu aega tagasi laupäeval,” ütles Kannimäe eile. „Lärmi ei löönud, hirm oli suur, tahtsin ise sisse elada.”

Esimesel nädalal läks ta oma sõnul hirmuga tööle, kuid teiseks nädalaks oli hirm kadunud ja teadis, et tuleb lihtsalt tööd teha. „Ülihästi on vastu võetud,” ütles Kannimäe.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
52 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ma olen ilmselt loll
1 aasta tagasi

sest ma ei saa aru, milles on probleem – kes saab ja tahab, see ostab, kel ei ole võimalik ja/või ei taha, see ei osta. Vabandust, ma tõesti ei saa aru milles probleem on. Jah, minu jaoks on see koht üle jõu, aga ma ei hakka seda söögikohta sellepärast siunama – tubli mees, tegi midagi, rahvas käib. Et keegi valesti aru ei saaks, ütlen veelkord, et minu jaoks on see koht üle jõu, aga sellegipoolest soovin tublile mehel jõudu. Ära kuula neid hinna kallal kägiseijaid, pane edasi, ma olen kindel, et leiad oma sihtgrupi.

Katarina Rosolje
1 aasta tagasi

Miks siin kõiki 44 kommentaari lugeda ei saa, mulle nii meeldivad kommentaarid? Nõuan selgitust Lääne Elu kollektiiv?

Misasja
1 aasta tagasi

Õppige arvutit või nutiseadet kasutama! Saab küll lugeda.

Päkavikk
1 aasta tagasi

Harjumaal ja mujal süiakse siiga,angerjat ja forelli…
Meie õnnetud orjad peame sööma kuivatatud pilliroogu ja räime…elu on karm ..

Huvitav
1 aasta tagasi
Reply to  Päkavikk

“süiakse” või?

söögikultuuri
1 aasta tagasi

solkmine, eestlane sööb laua taga ja ilma mütsita, väljas sõi ta siis, kui naine heinamaale lõuna tõi

Koll
1 aasta tagasi

See oli juba solgitud toidukultuuri. Õige toidukulturist sööb metsas värskelt maha löödud looma liha ja rüüpab ojast vett peale.

Päkavikk
1 aasta tagasi

Ainult pursuid ja vereimejad suudavad osta sealt.
Lihtrahvas sööb makarone ka piduajal

Lonni
1 aasta tagasi
Reply to  Päkavikk

Kuule,Sina Päkavikk! Ega keegi ju ei sunni ostma seda,mida Sa ei taha! Käi rahulikult kaarega mööda sellest kioskist,mis Sulle pakutava kaubaga ei meeldi!
Nii lihtne see asi ongi ja palun,ära kadesta teiste inimeste edu,sest see kadedus teeb Sind haigeks!

Kati Nõdra
1 aasta tagasi
Reply to  Lonni

Miks kaarega? Inimene ei pea kellegi pärast kaari tegema.

linlane
1 aasta tagasi

Vastikut õlihaisu on ümbruskonnas täiega

Lonni
1 aasta tagasi
Reply to  linlane

Huvitav,et siis,kui suvel Selveri õue peal kala suitsutatakse ja kogu ümbrus on suitsu täis,või siis Sõõrikukohvik Uuemõisa Konsumi ruumides levitab oma sõõrikute küpsetusõli haisu,siis olete kõik vait,aga vingute,et Vigrid`i “ümbrus on vastikut õlihaisu täis”!?
Suhtuge siis kõikidesse,kes on oma äri linnas püsti pannud,võrdselt!?
Aga mitte nii,et ühte sarjame,aga teiste puhul pigistame silmad kinni!

Huvitav
1 aasta tagasi
Reply to  Lonni

See on automaatne vastandumine. Olenemata uudisest, võetakse koheselt ilma mõtlemata positsioon vastuseisuks. See on kummaline nähtus tõepoolest, aga võibolla hakkab nii inimestel kergem lihtsalt, sest enda elu on nurka elatud või lihtsalt valutab koguaeg kuskilt. Kahju muidugi, aga nii on, kui jälgida ükskõik millise artikli all olevaid kommentaare, siis pole kordagi täheldanud, et oleks kirjutatud, et voh vägev, vote see on hea jne. Ei midagi positiivset. Selline jututuba lihtsalt kord on siin. Mõtetu aega kulutada vaidlemisele, saad sada korda vastu tarkade klubilt.

tuulaja
1 aasta tagasi

Mulle meeldib, et “must töö” on minu eest ära tehtud, kala väga maitsev, saab räimeisu ilusti rahuldatud

praetud
1 aasta tagasi
Reply to  tuulaja

räim ongi üldiselt maitsev sellele, kes kala süüa armastab, mis see tippkokk siia puutub

medicinman
1 aasta tagasi

Sinihallitusjuustu burger on väga maitsev, haapsalus pole keegi kunagi nii maitsvat burgerit müünud ja arvatavasti ei hakka ka. Edu Joel!

Kati Nõdra
1 aasta tagasi
Reply to  medicinman

Hallitanud?

tore
1 aasta tagasi

oleks , kui ta ka sotsiaalmajas supiköögi avaks, tuleks kohe kindlasti proovima tipptoite

Urmas
1 aasta tagasi

Kuidas defineerida tippkokka?