Politsei: lapselaps lõi vanaema

Lääne Elu

info@le.ee

20. detsembri hilisõhtul sai politsei teate, et Haapsalus lõi 28-aastane mees oma vanaema, 72-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kinni ja alustas lähisuhtevägivalla juhtumi uurimiseks kriminaalmenetlust.

19. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 18. detsembri õhtul lõi 37-aastane mees Lääne-Nigula vallas kaupluse parklas 44-aastast meest, kes sai viga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kasvatusvili
1 aasta tagasi

Leidus ka enne ENSV aegadel selliseid juhtumeid, siis see ei jõudnud lihtsalt meediasse.

Õnne.
1 aasta tagasi

Lastel on kõik lubatud. Juba lasteaias seda näha.

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi

Vot nii on siis nüüd kui lastel on kõik õigused. Keelata ei tohi, kasvatatakse vati sees. Täiskasvanuna teen mis tahan – tahan löön vanaema, vanaisa, ema või isa… Jube!
Aga sõnu austus, kohustus ja vastutustunne pole nad kahjuks kuulnudki et teada mis need tähendavad.

ikkagi
1 aasta tagasi

Erandeid on elus palju. Erandist ei saa veel arvata põhjapanevat reeglit. Austus ja hoolivus on siiski olemas, lollidest olenemata.

Ei saa aru
1 aasta tagasi

Lolliks hakkavad inimesed minema või on ainult joodikud siia veel jäänud!?

Imelik
1 aasta tagasi
Reply to  Ei saa aru

Kultuur käib ikka vanematelt lastele teed (väheste eranditega) ja piirkondade getostumine on silmaga märgatav (majanduslikud mõjud), “sündmused” on ainult “õied”.