Riigikokku kandideerib vähemalt 14 läänlast

Kevadistel riigikogu valimistel kandideerib enam kui neliteist läänlast, kõik erakonnad pole veel oma nimekirju avalikustanud.

Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa valimisringkonna kaheksaliikmelistes nimekirjades on enim läänlasi Keskerakonna nimekirjas. Läänlased on siinse piirkonna esinumbrid kahel parteil – Keskerakonnal ja Eesti konservatiivsel rahvaerakonnal.

Oma nimekirjaga pole veel avalikkuse ette tulnud sotsiaaldemokraadid, Eesti 200, Parempoolsed, Eestimaa Rohelised ja Eesti Tulevikuerakond.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
28 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rahvas valis ekre
1 aasta tagasi

Kõige selle mudru seest- kommunistid rehvist, sullerid keskist ja sotsisoust, inimene leiab oma inimese üles, olgu ta siis Monika või Hardi 🙂

valija Ristilt
1 aasta tagasi

Suurel jäi eelnõu pooleli, nüüd soovib minna lõpuni menetlema. Huvitav et härra ei saa aru, et tema koht ei ole seal.

Külamees
1 aasta tagasi

Reformierakonna populaarsuse retsept on tegelikult lihtne.
Esiteks on hulk nn süvariigi toiduahela rahvast kellele see on kasulik.
Teiseks on neid kes lihtsalt imetlevad rikkaid ja ilusaid ning nende oskust elada nii, et läheb libedalt. Neid valides samastutakse nagu kuidagi ja ollakse ka nagu osa sellest eduloost, isegi siis kui ise sellest osa ei saa teps mitte.
Kolmandaks ei tasu unustada, et üle poole valijaist on naised, KallasKaja lihtsalt on selline nagu moodne naine oma ettekujutustes olla tahab. Vahetab partnereid suvalt nii töö kui eraelus, põrutab karjääriredelil jne.

Andi
1 aasta tagasi
Reply to  Külamees

See on õige küll.

arvamus
1 aasta tagasi
Reply to  Andi

No mida õelutsete, Kaja ON igati tasemel peaminister, kunagi pole ükski meie taasiseseisvumisjärgne peaminister ennast nii hästi osanud muule maailmale nii sõnas kui pildis meelde jätta ja meie riigi tõsiseltvõetavus on kogu euroopale selgeks saanud. Ja mis puutub siia see, et on partnereid vahetanud, tubli ja õigesti teeb, sest meil kõigil on võimalik elada ainult ÜKS kord ja seda elu mis antud tasub jagada ikka õige inimesega. Jõudu ja head tervist, et suudaks ka edasi meie riiki hoida.

Rahvuslane
1 aasta tagasi
Reply to  Külamees

Õnneks on kõigil nüüd kakast lõplikult siiber. Tahame mõistlikuid ministreid, mõistlikuid hindu ja mõistlikku suhtumist!
Läheme edasi ekrega!

Rahapesuerakond...
1 aasta tagasi

,,,,on ikka populaarseim partei ja nende toetus aina kasvab…..halleluuja!

Andi
1 aasta tagasi

See on kummaline jah. Mõni, kes seda erakonda valib, võiks kirjutada siin, et miks ta seda teeb! Oleks ju täitsa huvitav teada, mis boonust see valija küll ootab.

meeldib
1 aasta tagasi
Reply to  Andi

igasugune vanakraami müümine, näiteks lihula kant pärnakatele, krimmid talibanalastele jne.

A.R.
1 aasta tagasi

Miks sinna nii pürgida,aru ei saa.Palk ju ka niru riigikogus.Aga ju siis midagi muud ei oska teha.

Läänlane
1 aasta tagasi

kekre muti asemel oleks võinud olla keegi nooremapoolne, oleks kindlasti rokem hääli saanud, miks näit Rehkalt ei oleks võinud olla esinumber.

Rongi juht
1 aasta tagasi
Reply to  Läänlane

sa, zenja, küll läänlane pole!
Kobi ruttu tagasi moskooviasse, tsuhh-tsuhh

Valge Daam
1 aasta tagasi
Reply to  Läänlane

Andke oma hääl ja Hardi Rehkalt saab Riigikogusse. EKRE, erinevalt teistest, läkitab Riigikogusse loetud häälte arvu järgi. (Nimekiri on piirkondlik EKRE liikmete hääletus)

...
1 aasta tagasi

Kui kõik näiteks Rehkalti valivad, kas riigikogusse läheb siis ikkagi Moonika?

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  ...

Isegi kui mitte kedagi ei valita, läheb riigikogusse ikkagi Moonika! Nii lihtsalt on, perepartei ju!

Andi
1 aasta tagasi

See iga parteiga ju

2. kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  ...

Rehkalt siin mingi aeg seletas, et siis läheb tema Toompeale, aga selle kommentaari on tuul ära puhunud vist. 🙂

mõttetu
1 aasta tagasi

on refi, sotside, keski, 200 ja isamaa nimekiri, oleks nagu aasta 1950, kus tundmatud parteilased lubavad jeesti rahvale õnnelikku elu, samas represseerides kõigi vahenditega, et kindlustada oma võimu.

mul valik tehtud, vahutamine ei häiri
1 aasta tagasi

Kui paljud neist läänlased on? Kõik kohe kindlasti mitte. Kui võimuiha tõttu kirjutan end sisse Muhumaale, ei saa minust saarlast mitte kunagi. Meil on aga kõik võimalik, kui jutt käib poliitikute käitumisest.

Kah valija
1 aasta tagasi

Aga nii mõnigi on. Karilaid aga va vigurvänt, enne Haapsalusse sissekirjutust (tegelikult elab ju perega Tallinna piiril) proovis õnne ka Harjumaal. Ei õnnestunud, aga Haapsalu inimesed võtsid ta mesimagusa jutu omaks küll. Leierdab seda raudtee ehitust nüüd siis juba aastaid, vaevaliselt küll.

.....
1 aasta tagasi
Reply to  Kah valija

See nende töö ju. Leida teema, mis kohalikke huvitab ja siis seda lubada, lisaks pinsitõusule, mida nagunii kõik lubavad. Nagu Siim ütles, et enamus valijatest on lollid. Kes parema teema leiab, see on võidumees. Peab omale palga välja teenima, muidu oli mõtetu ülikoolis ju aega kulutada. Kõik tahavad elada.

Siim
1 aasta tagasi

Kandideerida ju võite, kuid meie paneme asjad lõplikult paika.