Esmaspäeval on teed kohati libedad

BNS

Libe tee. Foto: Urmas Lauri

Esmaspäeva varahommikul on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel valdavalt soolamärjad, kõrvalmaanteed on lumised ja kohati libedad.

Ilmaprognoosi kohaselt on päeval pilves ilm. Kohati sajab vihma, lörtsi ja lund, võimalik ka jäävihm. Teetemperatuur püsib miinuspoolel. Õhutemperatuur on sisemaal varahommikul kergelt plussis, kuid alates kella 7-st hakkab vaikselt miinuspoolele langema. Märjad teepinnad jäätuvad.

Transpordiamet soovitab autojuhtidel vältida möödasõite ning muutlike ilmaolude korral olla eriti ettevaatlik, sest ka lühikese distantsi korral võivad teeolud oluliselt erineda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Maakas
1 aasta tagasi

Kas keegi Lääne Nigula vallas peale lumetõrje ka libedusetõrjega tegeleb?

Ei usu
1 aasta tagasi

talvel ja teed libedad? Ei usu, mis te plärate.

seejärjekordne
1 aasta tagasi

näide sellest , et linnaga piirnevate külade elanikke ei peeta inimesteks ja sotsiaalteenuste osutamine neile on pea olematu, igaüks teab , milliste jamadega maainimene peab iga päev kokku puutuma, et kuidagi toime tulla.