Augustibluus avas festivalipasside eelmüügi

Lääne Elu

info@le.ee

Augustibluus. Foto: Augustibluus
Augustibluus. Foto: Augustibluus

Festival Augustibluus tegi teatavaks toimumiskuupäevad ning avas festivalipasside eelmüügi.

Tuleval suvel 4.–6. augustini toimuv Augustibluus toob Haapsallu tippklassi artiste nii Ameerikast kui Euroopast, põnevaid eriprojekte ning kodumaise bluusiparemiku. Festivali peetakse juba 29. korda.

Aastal 1994 alguse saanud Augustibluus on kasvanud üheks Eesti olulisemaks muusikasündmuseks ning saavutanud kindla koha Euroopa tunnustatud bluusifestivalide seas. Aastate jooksul on Haapsalu piiskopilinnuse lavale astunud mitmed muusikamaailma suurkujud nagu Andy Fairweather Low, Lucky Peterson, Devon Allman, Eric Gales, Candye Kane, Coco Montoya ja paljud teised, samuti parimad kodumaised muusikud.

Festivali peakontserdid toimuvad Haapsalu piiskopilinnuse õuel, programmi kuuluvad ka akustilised kontserdid vanas raudteejaamas, ülesastumised tänavakohvikute terrassidel ning luule- ja öökontserdid Haapsalu kultuurikeskuses.

Esinejad kuulutatakse välja 2023. aasta märtsis, lõplik ajakava selgub mai lõpuks. „Vaatamata rahutule olukorrale naabruses on välisartistide huvi meie juurde esinema tulla suur. Peame hetkel läbirääkimisi paljude põnevate koosseisudega ja paistab, et taaskord õnnestub meie niigi tipptasemel kava taset veelgi tõsta,” ütles festivali programmijuht Raul Ukareda.

Tänasest on Piletilevis müügil jõuluhinnaga festivalipassid, mis tagavad sissepääsu kõigile festivali kontsertidele ning ööklubisse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jüri
1 aasta tagasi

Kuulutate esinejad välja, siis otsustan, muidu nagu möödunud aastal juhtus!

pill
1 aasta tagasi

tuleb pika ilu peale