Katuseraha jagus jahimeestele, seltsidele ja põlisläänlastele

MTÜ Tervem Noarootsi juhile Marika Admanile tuli üllatusena, et nad said katuseraha kahelt erakonnalt. Foto: Malle-Liisa Raigla

Riigikogu liikmete ettepanekute järgi tuleb Läänemaale regionaalseid investeeringuid ehk nn katuseraha 114 000 euro ulatuses, kokku jagavad riigikogulased laiali neli miljonit eurot.

Läänemaale jagatud 114 000 eurot jaguneb 15 asutuse ja organisatsiooni vahel, seejuures MTÜ Tervem Noarootsi ja Haapsalu vanalinna lasteaiad said toetust kahelt erakonnalt.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Doktor
1 aasta tagasi

Muidugi tuleks linnavalitsus ka suhtekoolitusele saata, et ka rahvas teaks, mis linnas toimub!

juss
1 aasta tagasi

Aga ilus naine on pildil,midagi erilist.

Läku
1 aasta tagasi

Katusepakkujad lasti 90ndatel koha peal maha tavaliselt siin Läänemaal jäägrite poolt…
Aga nüüd on huvitav aeg,et Katusepakkujad ise maksavad raha ettevõtjatele .
Kas see nagu häälte ostmisena ei tundu?

Seda et
1 aasta tagasi

Huvitav, et see nii üllatusena ikka tuleb? Selle jaoks, et seda toetust saada, peab ka taotluse esitama. Niisama ei pudene midagi.

üllatus
1 aasta tagasi

on see, et raha jagatakse nagu vaeste toiduabi, peab ära jagama , ükstaskõik kellele, muidu läheb hapuks, normaalne oleks kui inimestele makstaks normaalset palka äraelamiseks, nagu soovitab soome peaminister Marin – Sanna Marini hinnangul peaks Soomes täiskohaga ja viis päeva nädalas töötav inimene teenima 3000 eurot kuus. Marin selgitas 3000-eurost palganumbrit, mille ta valimiseksamil paberile kirjutas, et see peaks olema palga alammäär. miks me eeskuju ei võta, sest siis saaks riigikokutajate tühikargamine ja ahnus otsa.

N62
1 aasta tagasi
Reply to  üllatus

Ega valitsus palka ei saa määrata.. Meil ei ole suuri riigifirmasid

igatahes
1 aasta tagasi
Reply to  N62

RMK, EE, Estonian luft jne.