Turbatootja ehitab remondihalli

Andra Kirna

andra@le.ee

Turbatootmine Niibi rabas. Foto: Urmas Lauri
Turbatootmine Niibi rabas. Foto: Urmas Lauri

Turbatootja Kekkilä Eesti sai Lääne-Nigula vallavalitsuselt projekteerimistingimused Väike-Nõmmkülla Turbaväljale remondihalli ehitamiseks.

„Sinna tuleb oma tehnika hooldushall,“ ütles Lääne Elule Kekkilä Eesti juhatuse liige Raoul Juhanson. Kekkilä hakkab seal remontima oma masinaid – nii neid, millega turvast kaevandab kui ka tehases kasutatavat.

Kekkiläl on kavas püstitada 20 x 10 m suurune tenthall. „Niisugune väike, kerge kuuri moodi asi, aga ikka on vaja projekteerimistingimused küsida, teha ehitusprojekt ja korralikult vormistada,“ nentis Juhanson.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments