Viis nippi, kuidas novembri e-ostlemise kampaaniatest maksimum võtta

Lääne Elu

info@le.ee

Pakki pakiautomaati tellides ei sõltu inimene ajaliselt kullerist. Foto Hamburg
Ööl vastu esmaspäeva algab Eesti e-kaubanduse oodatuim allahindluste kampaania e-smaspäev. Novembri lõpus on ka ülemaailmne musta reede e-ostlemise päev ja nende kahe sündmuse vahele mahub muid traditsiooniliselt novembris pakutavaid soodustusi e-poodides üle maailma. Kuidas sellest allahindluste virvarrist maksimumi võtta, annab nõu DPD müügi- ja turundusjuht Sven Suurraid.
1) Kasuta võimalust ja tee jõuluostud juba novembris – nii oled kindel, et jõulukingid jõuavad kohale aegsasti ning detsembris pühade eel on vähem saginat.
2) Tee ostunimekiri – mõtle hoolikalt läbi, mida sul tegelikult vaja on – nii saad hiljem kampaaniate sooduspakkumistes paremini orienteeruda. Väldi spontaanseid ja mittevajalikke oste ning säästa seeläbi veelgi rohkem raha, aga mis peamine – ka loodust, sest liigtarbimine ja seisma jäävate asjade soetamine koormab keskkonda.
3) Tutvu veebipoodide sortimendiga varakult – kaardista oma soovid ning jäta meelde, millistes poodides vajalikku pakutakse. See aitab kampaaniapäeval aega kokku hoida ning saad olla kindel, et soovitud kaupa teised kärmed ostjad eest ära ei krahma.
4) Vali sobivaim kohaletoimetamisviis – kui oled mobiilne, eelista pakiautomaat, siis ei sõltu sa ajaliselt kullerist. Kui sinu ainuke võimalus pakki kätte saada on hilisõhtu, öö või varahommik, siis eelista õues olevaid automaate, kuhu pääsed ligi kaubanduskeskuste ja poodide lahtiolekuajast olenemata. Kui oled kodukontoritöötaja ja oled valmis päevasel ajal ka kullerit ootama ja paki vastu võtma, telli kaup koju, siis ei pea tänavaliiklust liigselt koormama ning säästad aega ja keskkonda.
5) Mõtle läbi oma ajagraafik – uuri eelnevalt, kui paindlik on kullerfirma paki kättesaamise muutmiseks. Kui su graafikus tekib ootamatu muudatus ja esialgu valitud kohaletoimetamisviis ikkagi ei sobi, siis uuri, kas kullerfirma pakub võimalust muuta paki kättesaamise aega või suunata see pakiautomaati? Jälgi paki teekonda, nii saad aegsasti ka ümbersuunamist korraldada.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments