Haapsalus Rahu tänaval oli tahmapõleng

Lääne Elu

info@le.ee

7. novembril kell 16.48 helistas häirekeskusesse murelik inimene, kes märkas Haapsalu linnas Rahu tänaval eramaja korstnast lenduvaid sädemeid.

Haapsalu päästjad tuvastasid kahekordse puitelamu korstnas tahmapõlengu, mis kustutati pulberkustutiga. Päästjad kontrollisid pööningu termokaameraga üle ning jälgisid korstna temperatuuri, samal ajal viidi läbi kodunõustamine ning enne järgmist kütmist paluti kutsuda korstnapühkija.

Päästeamet tuletab meelde, et ohtlikke tahmapõlenguid aitab ära hoida ainult kütteseadmete õigeaegne ja järjepidev puhastamine. Puhastamata korstnas tekkivad tahmapõlengud lõhuvad kütteseadet ja pragudest pääseb tuli ka ümbrust süütama.

Kell 18.59 sõitsid päästjad Vormsi valda Förby külla, kus suur puu oli kukkunud teele ning selle sulgenud. Päästjad saagisid puu läbi ning puhastasid tee.

Kell 19.32 kutsuti päästjad Haapsalu linna Saare tänavale, kus puul oli üks haru murdunud  ja kukkunud osaliselt tänavale. Päästjad saagisid oksa läbi ning puhastasid teeperve ning eemaldasid ühe sideliinisse kasvanud oksa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Leo
1 aasta tagasi

Kommentaare lugedes tundub, et EKRE saab siit nii mõnegi hääle.

Pss
1 aasta tagasi
Reply to  Leo

Saa üle oma ekrest!

Misasja
1 aasta tagasi

Kui avaldataks nimi, kes kodanik täpsemalt helistas, siis jääks neid kõnesid kordades vähemaks. Kuid nii, et kardina tagant piiluda ja karistamatult helistada , noo see ei lõpe nii ealeski ja aina hullemaks läheb veel. Helistajate nimed avalikuks!!!!

Ikka
1 aasta tagasi
Reply to  Misasja

Loll on loll

Misasja
1 aasta tagasi
Reply to  Ikka

Ma räägin, tegelegu oma eluga ja ärgu vahtigu teiste aeda. Asi pole ainult selles ühes episoodis, kui mõistate. Igasuguste asjade peale helistavad. Kui päris vaja oleks helistada ja tõeline häda käes, et tõepoolest peaks sekkuma, siis võib liin kinni olla just selliste krdi tähelepanelike tõttu.

Kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  Misasja

Ärge helistage las majad põlevad maha siis.

Misasja
1 aasta tagasi
Reply to  Kodanik

Maja põles või? Lugege artiklit ka ikka!