Janek Mäggi pürib Läänemaalt riigikogusse

Lääne Elu

info@le.ee

Janek Mäggi
Janek Mäggi

Keskerakondlane Janek Mäggi kandideerib riigikogu valimistel Lääne-, Hiiu- ja Saaremaal.

Läänemaaga seob Mäggi asjaolu, et ta taastab praegu Kuijõel oma ema Aive sünnitalu ja soovib sinna tulevikus elama asuda. Hiiumaal on ta aga veetnud lapsepõlve suved, sest vanaema õde Anette ja tema Hiiumaal sündinud abikaasa Evald elasid Värssus. Ka Saaremaal on Mäggi lapsepõlves palju aega veetnud.

„Kandideerin riigikokku, sest tahan, et Eestit valitsevad väärtused, mis toetavad iga Eesti inimest,” ütles Mäggi. „Aktiivse kodanikuna osalen püsivalt erakonna poliitika kujundamises selleks, et kõigil eestimaalastel oleks Eestis hea elada. Räägin kaasa ja aitan ellu viia seda, mis näib ühiselt mõistlik ja parim.”

Mäggi amet on olnud üle 25 aasta suhtekorraldaja. „Tahan olla Eesti riigi suhtekorraldaja – et kõik inimesed, kes Eestis elavad, tunnevad end siin hästi, tülisid oleks vähe ja need, mis tekivad, saaks ruttu klaaritud,” kirjutas Mäggi. „Usun, et riigikokku peavad saama inimesed, kellel väärtuste kõrval on ideid, kuidas Eesti elu paremaks muuta ning oskust ja tahet leida partnereid, et see töö ära teha.”

Igapäevatöö kõrval on Mäggi Vähiravifondi „Kingitud Elu” asutaja ja nõukogu liige ning Kirikufondi juhataja. „Tahan, et Eesti inimesed saaksid parimat arstiabi ning parimat hingeabi. Kirikufondiga oleme toetanud Saaremaa, Hiiumaa ja Läänemaa kirikud. See töö on alles alguses, kuid oleme asunud teele,” ütles Mäggi.

Mäggi on Keskerakonna liige olnud viis aastat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ploodu
1 aasta tagasi

Kas raudtee ehitad ?

mingi
1 aasta tagasi

suvaline isik otsib lihtsameelseid, kes teda riigikogu soojale kohale sokutaks

kas
1 aasta tagasi

le avaldab ka RATE pilte

kesikute mesijutud
1 aasta tagasi

Kas nagu Enn Eesmaa, kes on lasknud end Saaremaalt valida ja saarlased tulevad meelde vaid kord 4 a järel, kui vaja jälle sooja koha peale saada?

tantsud tähtedega
1 aasta tagasi

kui madalale on see latt kukkunud, pole ka imestada, miks me sellises seisus oleme

Rahvas valis ekre
1 aasta tagasi

Meil on korralikke rahvuslasi siin piisavalt, pole vaja võõrast sossseppa upitada!

Lääne Elu
1 aasta tagasi

Loodame et siit valimisringkonnast ükski ekrekas Riigikokku ei saa.

Timukas Dima
1 aasta tagasi
Reply to  Lääne Elu

Ära kirjuta rohkem, zenja!

Pss
1 aasta tagasi
Reply to  Lääne Elu

Miks loodame? Kas nii õudne on või? Rumalus

Leo
1 aasta tagasi

Kui ma veel noor olin töötas meil Eesti Ühispangas ka miski Janek Mäggi, igavesti libe sell oli.

Ploodu
1 aasta tagasi

Kas mahajäetud ema sünnitalu annab kuidagi Läänemaa tundmise ka kaasa, nagu päritavana?Töömees küll pole kunagi olnud ,maarahva elust ei tea midagi. Milleks selline looder Riigikokku?

maamees
1 aasta tagasi
Reply to  Ploodu

Pole vahet, sest nad on seal kõik samasugused.

maksim
1 aasta tagasi

Teda pole küll mõtet valida, sest tema suhtekorraldus on viinud kesikud tagasi seasulgu. Tal pole selgroogu ja tema tobedad väljaütlemised näitavad, et mees on täiesti eluvõõras. Jutt talu taastamisest tundub naljana, sest ei kujuta ette, et ta oskaks peale jutuvoolu veel midagi teha

ega ikka ei vali
1 aasta tagasi
Reply to  maksim

Vanad jutud kerkivad kohe esile uuesti. Näiteks põllu peal sünnitamise soovitus.