Galerii: vanasadama turg trotsis vihma

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8

Malle-Liisa Raigla fotod

Täna Rannarootsi muuseumis peetud vanasadama turg trotsis vihma ja tuult. Vaatamata kehvadele ilmaoludele sai turult osta istikuid, suitsuliha, küpsetisi ja käsitööd.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu Toomas
1 aasta tagasi

Vanasti olid laadal kaubad tunduvalt odavamad ja inimesed külastasid laatu massiliselt aga nüüdseks on kaubad laadal ca poole kallimad ja tihti müüakse mujalt maailmast toodud tooteid eestimaise pähe.

Mul on tunne
1 aasta tagasi

et siin kommentaariumis elab mingi üksik, kibestunud vanamutt. Vahet ei ole, kas ja mis toimub, ikka on vaja kägiseda. Ükskõik, mis, aga ikka, et kõik on pahasti. Selle kommentaari õnneks, ei toimugi, midagi suuremat enam siin, enne aastavahetust. Pange nüüd miinuseid, sest see on täiesti vale jutt ja kõik mutid rõkkavad rõõmust, kui siin midagi toimub. Kui mitte midagi ei toimu, siis on nirvana.

igale
1 aasta tagasi
Reply to  Mul on tunne

majale linnas, oma laat, hakkame taotlema laadapealinna tiitlit, juba näen vaimusilmas, kuis linn täitub laadalistega, kes müüvad istikuid, suitsuliha, küpsetisi ja käsitööd.vaatame , mis üritus jääb peale , kas kohvikute päevad, maitsete päevad, nostalgia päevad, rongi ootamise päevad, vene blini päevad, veini päevad,rootsi päevad, valge daami päevad, tantsupäevad, laulupäevad, jooksupäevad, rallipäevad, tivolipäevad, filmipäevad, küladepäevad, kaluritepäevad, kaine autojuhi päevad jne, jne, jne. potensiaal on tohutu, kui vaid aega ja tervist jätkuks.

tee mis tahad
1 aasta tagasi
Reply to  igale

Igale majale võid algatada laada kui tahad. See muuseumi laat on kaua käinud, hästi toiminud ja seal käivad koos kenad inimesed ilma virisemata.

Ploodu
1 aasta tagasi
Reply to  Mul on tunne

Häbene omi sõnu!Oled ise varsti see mutt kes kägseb või kade ätt.Paras sulle siis!
Kardad juba praegu tõde.

see
1 aasta tagasi

laadalaiba elustamine näeb välja nagu nõuka ajal kommunistliku laupäevakute korraldamine, mida sellega taotletakse, samal ajal linna turg tühi