Lääne Elu paberleht laupäeval, 1. oktoobril

Lääne Elu

info@le.ee

Enefit Green hakkab Kirbla külje all päikeseparki arendama

AS Enefit Green ostab OÜ-lt Rääbiste Põllud päikeseenergia arendusprojektid Lihulas ja Pärnu-Jaagupis.

Haapsallane kudus Ukraina lastele 65 paari sokke

Kui Haapsalu sotsiaaltöötaja Triinu-Liis Reinesberg esmaspäeval telefoni võttis, arvas ta esialgu, et nagu ikka on teises otsas keegi, kes vajab abi. Tegelikult teatas reibas helistaja, Õie Valk, et tema on üks proua, kes kudus Ukraina lastele 65 paari sokke. Et tuldagu ja viidagu need nüüd minema ning jagatagu hädalistele laiali.

Rannavaiba koopiat näeb Stockholmis põgenemisnäitusel

Ühe silmaga plüüskaru, sõnaraamat, lusikas, sigaretipakk – need on vaid väike osa suurpõgenemisel kaasa võetud esemetest, mis nüüd koos eestirootslaste saatusest jutustava rannavaiba koopiaga Stockholmis näitusel on.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments