Tamme tänava remont lõi liikluse sassi

Tamme tänava remont. Foto Malle-Liisa Raigla.

Neljapäeval algas Haapsalu selle aasta suurim remont – Tamme tänava remont Tallinna maanteest Kastani tänava ristmikuni, mis on piirkonnas kaasa toonud mitmeid liiklusmuudatusi.
Kõik Tamme tänavale suunduvad teed lõppevad tupikuga, Vahtra ja Kuuse ristmikul on muudetud Vahtra tänav peateeks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan Orav
1 aasta tagasi

Maha Haapsalu Linnawalitsuse viletsus
Elagu Eesti Wabariik ja Konstantin Päts💕

Ivan Orav
1 aasta tagasi

Mina elan Toomemäe all koobastes
Tartus pole õunapuid tänavate ääres
Magadani on

Kui saamatu on saamatu
1 aasta tagasi

Kui sõita nüüd üle Suure-Trummi, siis Tamme tänavat reguleerima mõeldud liiklusmärk (telliskivi koos infotahvliga) keelab enne seda hoopiski edasi sõitmise. Äkki suudaks saamatu linnavalitsus vähemalt liikluskorralduslikud märgid korda teha:) Samas näitab see, et linna juhtimises (järelevalve teemas eriti) puudub pädevus ja mõistus ehk konnatiiki on vaja tormi, et rumalus vajuks:)

Imelik
1 aasta tagasi

See liikluskorraldus lonkab Haapsalus juba ammu (õuealal 30 märk, märgid räägivad üksteisele vastu, ümbersõit tänavale kus on sissesõit keelatud jne.). Eriolukorras , mida ühe liikluseks olulise tänava remont on, lööb see lihtsalt rohkem välja. Pakuks, et keegi ei ole lihtsalt pädev oma ametipostil.
Eile nägin markantset juhust, kus keegi (ilmselt majaomanik) oli Posti tänava hoovi sissesõidule pannud koonuse (ilmselt ainuke mõjuv lahendus liikluskorra tagamiseks ))) ). Arvan et uuel Posti tänaval ei ole teekattemärgistus ilmselt nõuetekohane, sest on vaevumärgatav, lisaks ei vabasta see minu teada liiklusmärkide paigaldamise kohustusest (talv jne.).
Loodame et Tammega läheb paremini, mitte nagu alati….

just
1 aasta tagasi
Reply to  Imelik

EU s kehtib parempoolne liiklus. MIna näiteks saan oma sõidud sõidetud ka ilma teekattemärgistuseta. Võibolla tõesti mõni ei suuda ilma joont nägemata autot käima keerata, ei tea, aga tundub imelik.

Imelik
1 aasta tagasi
Reply to  just

Igati kiiduväärt, kui inimene suudab ilma eraldusjooneta sõiduradasid eraldada aga… üldse sellest ei ole postituses jutt… (kuigi ka see on teekattemärgistus). Mitte et mind huvitaks Teie isiklik suutlikus .

uskmatu Toomas
1 aasta tagasi

Haapsalu ilus mugav väike linnake aga virisejaid on kuidagi palju! Miks te tänavaid ei remondi aga kui remondite siis peam “mina”saama liigelda ilma takistusteta !

Imelik
1 aasta tagasi
Reply to  uskmatu Toomas

A-ah… et- ” kui teed, tee pool ja peaasi et seegi halvasti, sa ju vähemalt teed”!
Õpetaja Laur käskis küll Tootsil teha hästi ja pool rehkendust ainult juhul kui ta tervet ei jõua. )))

Mattias V.
1 aasta tagasi

Kas õppimisvõimet linnavalitsuse üldse enam pole? Tallinna mnt ehitusel tehtud vigadest ja ämbritest võinuks ometi õppida aga kuna ilmselt samad spetsialistid tellivad, siis korduvad ka ämbrid

jah, aga
1 aasta tagasi
Reply to  Mattias V.

millistest vigadest?

Majaomanik
1 aasta tagasi
Reply to  jah, aga

Mis sellel Tallinna mnt viga on????

linlane
1 aasta tagasi
Reply to  Majaomanik

Haugi mälu või? Alustuseks juba seegi, et sealgi tuli töid ümber teha.