Kullamaal selguvad jalgratta maastikumaratoni Eesti meistrid

BNS

Kirblas selgusid Läänemaa meistrid jalgrattakrossis. Foto: Mari Saviir

Laupäeval selguvad Kullamaal jalgratta maastikumaratoni Eesti meistrid.

Võistlustrass kulgeb Kullamaa ja Palivere vahelisel alal. Eesti meistrid selgitatakse välja 65 km pikkusel võistlusmaal. Mehed ja naised seenior 5 klassis võistlevad 50 km pikkusel trassil. Mõlemal puhul on tegu ühe võistlusringiga.

Maastikumaratoni (XCM) starti on oodata mitmeid Eesti paremikku kuuluvaid maastikurattureid, sealhulgas möödunud aasta meistrid Josten Vaidem ja Janelle Uibokand. Head konkurentsi pakuvad meeste klassis veel Gert Jõeäär, Peeter Pruus, Peeter Tarvis ja Kirill Tarassov. Naiste klassis on kohal peamised ala tipud ja möödunud aastal võidutsenud ratturid, Mari-Liis Mõttus, Merili Sirvel, Greete Steinburg ja Merilin Metsalu.

Esimene start on kavas kell 11.50. Võistluskeskus asub Kullamaa staadionil.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments