Galerii: Augustibluusi esimene päev möödus meeleolukalt

Fotod: Berta Valdma

Augustibluusi esimene päev möödus meeleolukalt. Muusikat nautisid nii suured kui väikesed bluusisõbrad. Kontserdid möödusid ilma suuremate takistusteta, kui välja jätta üks kava muudatus, mis oli tingitud Inglismaalt saabunud bändi The Cinelli Brothers lennuki hilinemisest, mistõttu tuli korra vahetada esinemiste järjekorda. Vaatamata sellele sujus kõik suurepäraselt. Täpselt nagu ilm, nii ka inimeste tuju oli päikseline ja rõõmus.

Täna eelviimasel festivali päeval saab bluusi nautida raudteejaamas, piiskopilinnuses, Aasia Villas ja Puhvet Kappis. Kultuurikeskuses hakkab kl 13 Laur Joametsa ja Priit Hõbemäe: workshop & lavaintervjuu. Kultuurikeskuse ööklubis juhib afterpartit (järelpidu) DJ Paul Oja ja paljud teised (Igor Prado – Raphael Wressnig – Raul Ukareda – Mike Miley – Argo Toomel). Pidu kestab kuni varajaste hommikutundideni.

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
imeline
7 kuud tagasi

järgmisena peaks üldlaulupeod haapsallu tooma

Toits
7 kuud tagasi

Alari Kirvisaar on muutnud Augusti bluusi pensionäride kokkutulekuks, kuhu noorel inimesel asja ei ole

Nimi
7 kuud tagasi

Oli tore. Õnneks VEEL ei ole seda ära keelatud.