Suvevolle läheneb lõpule

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 22

Fotod: Enn Kerge

Taebla suvevolle eelviimasel etapil võisteldi spordiliit Läänela auhindadele. Turniirile kogunes 20 naist ja 27 meest.

Vastavalt reitingutabeli moodustati viis naiskonda ja kuus meeskonda. Naiskondade turniiri noppisid täisedu, kaheksa punktiga kaheksast võimalikust, võidu Greete Tikerpuu, Heliko Nukki, Mari Alvela ja Heidi Tuul.

Järgnesid Enge Edovald, Riina Suits, Roosa-Angeelika Antonov ja Riina Kopti ning kolmandana lõpetanud naiskonnas mängisid Reilika Pikerpõld, Tiia Laidinene, Annabel Saar ja Anu Ljubimova.

Meeste turniir ol märksa tasavägisem. Võitjad – Lauri Loorits, Raivo Mägi, Marko Olenko ja Gerard Marty – kogusid kaheteistkümnest võimalikust üheksa punkti.

Sama punktide arvu juures pidid teise kohaga leppima Priit Nukki, Hendrik Naar, Meelis Saarmäe ja Jüri Suur. Punkti kaugusele jäid Meelis Nukki, Glen Malinovski, Siim Siht ja Kristjan Kokk.

Enne eelviimast etappi on Taebla suvevolles kogunud naistest Greete Tikerpuu 83, Riina Suits 74, Evelin Merilainen 74, Enge Edovald 74, Reilike Pikerpõld 73 ja Aive Aljaste 72 punkti.

Meeste pingerida: Kristopher Aljaste 71, Lauri Loorits 68, Taavi Käsk 63, Priit Nukki 63, Hendrik Naar 63 ja Meelis Nukki 62 punkti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments