Galerii: TAFF:fest algas paduvihmaga

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 40

Malle-Liisa Raigla fotod

Täna alanud TAFF:fest algas paduvihmaga.

Kui festivali korraldaja Raivo Tafenau avasõnad ütles, soovitas ta publikul vaadata sinna poole, kus on hele taevas ja meenutas päeval olnud vihmasadusid.

Esimese esineja The Swingin’ Sistersi laval oleku ajal aga ilm pöördus ja hakkas vihma ladistama. Selleks ajaks kui esinejatega liitus Stefan, oli pea kogu publik varju otsimas puude alt.

Täna kuuleb TAFF:festil veel Liisi Koiksoni ja Joel Remmelit, Sofia Rubinat ja Vaiko Epliku. Homme vallutavad lossipargis lava JT Conception, Karmen Rõivassepp, Raul Vaigla, Tanel Ruben koos Victoriaga ja festivali lõpetab James Werts World Project koos Mairo Marjamaaga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Läänlane
1 aasta tagasi

Külastajate horde just ei märka. Kas on asi krõbedas piletihinnas või on muusika valik sobimatu.

Garmin
1 aasta tagasi
Reply to  Läänlane

Asi pigem ilmas.

Arnol
1 aasta tagasi
Reply to  Läänlane

Kas peavad “hordid” olema ? Olin kohal, rahvast oli piisavalt ja muusika oli hea. Igati korda läinud. Ja vihm ei rikkunud toredat õhtut. Oli mille nimel märjaks saada. Purjus inimesi ei olnud, rahvas oli kohal, et muusikat nautida, mitte ennast segi kammida. Täna jälle.