Galerii: lapsed maiustasid raamatukogus pannkookidega

Malle-Liisa Raigla fotod

Kolmapäeva hommikul täitus Haapsalu lasteraamatukogu hoov pannkoogi lõhnaga, sest peeti raamatukogude aasta suvehooaja algust „Suur suvine koogitegu raamatukogus“.

Veel enne kui lapsed said naiskodukaitsjate valmistatud pannkookidega maiustama hakata, luges lasteraamatukogu juht Jaanus Kõuts Arno Suislepa pillimängu saatel ette Anti Saare raamatu „Suur koogitegu”. Lugemise ajal näitasid bibliograaf Krista Kumberg ja lugejakoolitaja Janne Tenson lastele pilte raamatust. „Kui suvel võib lugemine teiste toredate tegevuste kõrval meelest minna, siis loodetavasti annab ühislugemine ja pannkookide küpsetamine meeleoluka alguse koolivaheajale ning hoiab lastel raamatukogu meeles,“ ütles Kõuts.

Lisaks maiustamisele õpetasid noorkotkad lastele ohutut tule tegemist ja Kõuts tutvustas suvelugemise programmi.

Kokku küpsetati pannkooke 80 raamatukogus üle Eesti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments