Suplushooaeg algas, rannad ootavad suvitajaid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

Fotod Malle-Liisa Raigla

Juuniga alanud suplushooajaks said Haapsalu rannad korda – Haapsalu Linnahooldus vedas randadesse liiva, koristas prügi ja adrut, parandas mänguväljakuid, korrastas silte ja niitis muru.

„Tavapärane töö, ei midagi erilist,“ ütles Haapsalu Linnahoolduse juht Krista Vilta.

Linnahooldus viis randadesse enam kui 200 tonni värsket liiva, mis on pärit Pärnumaal asuvast Potsepa karjäärist. Sellest liivakogusest suurem osa, neli koormat ehk 124 tonni, läks Vasikaholmi randa. Paralepa randa viidi ligi 90 tonni ehk kolm koormatäit liiva. Lisaks sõelus Linnahooldus läbi olemasoleva liiva Paralepa rannas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vägisi
1 aasta tagasi

üritatakse rahvast lõhki kiskuda, pole vist elus asja mida kellegi arust haapsalu rahvast ei oota. komsomoli aktivistid – laske rahval oma elu elada.

Juku
1 aasta tagasi

Lugesin artikli läbi ja jäi silma meie “ülipädev” abilinnapea kes pani jälle ehitustähtajaga suurelt puusse. Äkki aitab juba ja leiaks kellegi asjalikuma? Kogu see linna ehitus on ju valdkonna vastutava ametniku nägu. Hetkel ainult ülesküntud tänavad ja lõhki lennanud tähtajad.

Hellat
1 aasta tagasi
Reply to  Juku

Äkki võiks leida Juku asemele mõne asjaliku kommenteerija?

Punane lipp
1 aasta tagasi

Linnavalitsus, ae, punane lipp rannas, minge keelake kohe ära, sest see õigustab, õhutab tuulutab jne. midagi. JOKK oleks ilmselt see lipp ja ka foori ülemine tuli nimetada ümber “küllastunud roosaks”.

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  Punane lipp

Kas te peate oma rumalust just siin näitama? Selle jaoks on õigem koht UU!