Galerii: Haapsalu muusikakool sai lipupäeval linnalt majalipu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 43

Fotod Kaire Reiljan

Eesti lipupäeva tähistati laupäeva varahommikul Haapsalu lossiplatsil piduliku lippude heiskamise ja Haapsalu muusikakoolile majalipu kinkimisega.

Haapsalu linnavalitsusel on traditsioon kinkida lipupäeval majalipp ühele oma allasutusele. Sel aastal andis Haapsalu linnapea Urmas Sukles pidulikul tseremoonial majalipu üle vastremonditud Haapsalu muusikakooli direktorile Jaak Vasarale.

Enne lipu üleandmist lõid linnapea ja koolijuhi kõrval lipunaela ka Lääne abipraost Küllike Valk ja kaitseliidu esindaja Madis Mintel.

Vasar ütles lippu vastu võttes, et lipp ei ole lihtsalt kangas, vaid sümbol, mida on antud ja võetud, varastatud ja põletatud. „Luban, et hindame seda lippu nagu ka kauneid kunste. Täname usalduse eest,” ütles ta.

Lipupäeva tähistamine Haapsalu lossiplatsil lõppes ühise kohvijoomise ja kringlisöömisega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments