Päästeõppus muudab Nigulas liikluskorraldust

Kolmapäeval korraldab päästeamet Lääne-Nigula kiriku lähedal Nigulas suure päästeõppuse, mistõttu on liiklus Pälli ristmiku ja Linnamäe vahel häiritud. Õppuse ajaks on suletud paarisaja meetri pikkune lõik Harju-Risti–Riguldi–Võntküla maantee 68. kilomeetril.

Hiiu–Lääne päästepiirkonna juhi Hannes Aasma sõnul harjutatakse õppusel reageerimist liiklusõnnetusele. „Tegemist on hulgiõnnetusega, kus avariisse on sattunud mitu eri sõidukit – buss, veoauto, sõiduautod – ja kõigis neis on kannatanuid,” ütles ta.

Õppusel osalevad Haapsalu, Risti, Märjamaa ja Lihula päästjad, kiirabibrigaadid ja politseid. „Võimalik, et Tallinnast tuleb ka helikopter,” lisas Aasma.

Viimane nii suur liiklusavarii õppus oli 2016. aastal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments