Viis Läänemaa kooliolümpia korraldajat said kiita

Lääne Elu

info@le.ee

Läänemaa ühisgümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja ja Eesti olümpiaakadeemia juhatuse liige Leelo Paju koos olümpiakadeemia presidendi Neinar Seliga. Foto Malle Elvet

Tartus peeti Eesti olümpiaakadeemia (EOA) pidulik aastakoosolek, kus tunnustati ka parimaid mullu kooliolümpiamänge pidanud koole.

EOA ja Eesti olümpiakomitee andis kooliolümpiamängude korraldamiseks tänusertifikaadi 16 koolile. Neist koguni viis olid Läänemaa koolid: Nõva, Oru ja Ridala põhikool ning Kullamaa keskkool ja Lihula gümnaasium.

Läänlastest võtsid tänusertifikaadid vastu Läänemaa kehalise kasvatuse sektsiooni juht, EOA juhatuse liige ja Läänemaa ühisgümnaasiumi keshalise kasvatuse õpetaja Leelo Paju, Kullamaa keskkooli vilistlane ja oma kooli olümpiamängudel osalenud Hegert Leidsalu, kes praegu on Tartu linnavalitsuse kultuuriosakonna spetsialist, Nõva kooli direktor Kädly Künnap ning Ridala kooli õpetaja Pille Raudsepp.

EOA on korraldanud koolides kooliolümpiamänge 18 aastat. Koolide olümpiamängud innustavad noori liikuma, annavad olümpiaharidust ja õpetavad olümpia väärtusi. EOA president Neinar Seli möönis, et koroonast hoolimata olid kõik koolid mängude korraldamisel tublid.

Üldkogu koosolekul valiti tas EOA presidendiks Seli ja üheksaliikmelisse juhatusse valiti tagasi Leelo Paju.

Malle Elvet

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments