Galerii: LÜG pidas tuleviku olümpiamänge

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Mullipall on tuleviku olümpiamängudel kindlasti kavas, teavad gümnasistid. Foto: Urmas Lauri

Tänase koolipäeva veetsid Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilased Haapsalu linnusehoovis tuleviku olümpiamänge pidades. Võisteldi kuuel eriskummalisel alal, just sellistel, mis tuleviku olümpiamängudel kindlasti kavas olevat. Õpilaste võistkondadega oli konkureerimas ka õpetajatest koosnev võistkond, kus tegi kaasa ka kooli direktor Ain Iro.

Kuigi koolipäev oli nutivabaks kuulutatud, taskutelefonid võistlusplatsilt siiski ei puudunud. Nimelt võisteldi mobiiltelefoni täpsusheites. Enamik võistlusalasid olid koostööle suunatud, kuid mullipallijooksus kiskus alatihti tulisewks kahevõitluseks.

Võisteldi ka tuletõrjevoolikust meisterdatud nn suuskadel kolmeste võistkondade suusatamises, kambaga sõiduauto Niva vedamises, plasttorudest torustiku ehitamises ning t-särgi selgaajamise ketivõistluses.

“Põhiline on tänase olümpia puhul see, et see päev teil meeles püsiks,” lausus kooli kehalise kasvatuse õpetaja Aavo Tomingas.

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments