Sadama tn 26 ja 28 detailplaneeringut täpsustavate projekteerimistingimuste eelnõu

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse veebilehel www.haapsalu.ee on avalikustatud ajavahemikul 11.5.–24.5.2022 Sadama tn 26 ja 28 detailplaneeringut täpsustavate projekteerimistingimuste eelnõu kinnistule Sadama tn 26, Haapsalu linn.
Projekteerimistingimustega täpsustatakse Sadama tn 26 krundi osas:
• hoonestusala tingimusi;
• krundi kasutamise sihtotstarvete osakaalu;
• suurendatakse detailplaneeringuga määratud korterite arvu kolme korteri võrra;
• arhitektuurseid ja ehituslikke tingimusi kolmanda korruse projekteerimise osas.
Avalikustamise perioodil on huvitatud isikul ja isikul, kelle õigusi võib projekteerimistingimuste andmine puudutada, võimalus esitada eelnõu kohta kirjalikke ettepanekuid ja põhjendatud vastuväiteid aadressile: hlv@haapsalulv.ee.

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments