Dirhami kalatööstuse balõkk sai auhinna

Andra Kirna

andra@le.ee

Baly Nori on vinnutatud ja suitsutatud lõhepala. Foto: Dirhami kalatööstus
Kuula artiklit, minutit ja sekundit
0:00 / :

Baly Nori on vinnutatud ja
suitsutatud lõhepala. Foto: Dirhami kalatööstus

Eesti parima toiduaine konkursil valis Eesti toiduliit tänavu parimaks Lääne-Eesti väikeettevõtte tooteks Dirhami Balyk Nori, Dirhami kalatööstuse pöögipuuga suitsutatud ja vinnutatud õrna ning pehme maitsega ja merevetika kattega lõhepala.

„Mõte seesugusest tootest hakkas idanema juba paari aasta eest,” rääkis Dirhami kalatööstuse omanik Mart Vahtel. „Mulle meeldib Jaapani köök ja üleüldse head maitsed,” ütles ta selgituseks. Ennast Vahtel toote autoriks siiski ei pea.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
igatahes
2 aastat tagasi

ise teeme , ise sööme

huvitav
2 aastat tagasi

mis selle toote kilohind on ?

räim
2 aastat tagasi
Reply to  huvitav

50 eurot vist

huvitav
2 aastat tagasi

kust seda pööki tuuakse, keemia laborist, nii nagu neid lepa, kirsi, kadaka ja muid tervislikke suitsegi

Hellat
2 aastat tagasi
Reply to  huvitav

Kui ei meeldi, siis ärge sööge