Kuula artiklit, minutit ja sekundit
0:00 / :
suitsutatud lõhepala. Foto: Dirhami kalatööstus
Eesti parima toiduaine konkursil valis Eesti toiduliit tänavu parimaks Lääne-Eesti väikeettevõtte tooteks Dirhami Balyk Nori, Dirhami kalatööstuse pöögipuuga suitsutatud ja vinnutatud õrna ning pehme maitsega ja merevetika kattega lõhepala.
„Mõte seesugusest tootest hakkas idanema juba paari aasta eest,” rääkis Dirhami kalatööstuse omanik Mart Vahtel. „Mulle meeldib Jaapani köök ja üleüldse head maitsed,” ütles ta selgituseks. Ennast Vahtel toote autoriks siiski ei pea.
Artikkel jätkub peale reklaami
Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!
Reklaam
ise teeme , ise sööme
mis selle toote kilohind on ?
50 eurot vist
kust seda pööki tuuakse, keemia laborist, nii nagu neid lepa, kirsi, kadaka ja muid tervislikke suitsegi
Kui ei meeldi, siis ärge sööge