Politseinikud tabasid Haapsalust auto ärandanud mehed

Lääne Elu

info@le.ee

Politseipatrull leidis eile õhtul Haapsalust ärandatud auto mõni tund hiljem Uuemõisa alevikust, seda juhtinud 22-aastasel alkoholi tarvitanud noormehel puudus juhtimisõigus.

Eile, 16. märtsi õhtul veidi enne kümmet märkas autoomanik, et tema samal päeval kella seitsme paiku õhtul Haapsalus ettevõtte territooriumile pargitud Land Roverit seal enam ei ole. Autol olid jäänud parkimise ajaks lahti uksed, salongis olid ka autovõtmed. Politseinikud alustasid koheselt peale teate saamist piirkonnas kadunud sõiduki otsinguid ning see leitigi sõitmas täna öösel enne kella ühte Uuemõisa alevikus suunaga Haapsalu poole. Tabamise hetkel oli autos kolm noormeest, roolis olnud 22-aastasel alkoholi tarvitanud noormehel puudus lisaks juhtimisõigus. Kõik kolm noormeest peeti antud kuriteos kahtlustatavatena kinni. Tabamisel nad vastupanu ei osutanud.

Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmits avaldas tunnustust kolleegidele, kelle hea töö aitas kiiresti tabada varastatud masina ning liiklusest kõrvaldada juhtimisõiguseta alkoholi tarvitanud sõidukijuhi. „Antud juhul aitas kolleegide kiire tegutsemine omanikul enda auto kiiresti tagasi saada, muuhulgas oli roolis alkoholi tarvitanud ning lubadeta juht – õnneks ei lõppenud sõit raskete tagajärgedega liiklusõnnetusega. Siiski tuletan autojuhtidele meelde, et enne sõiduki juurest lahkumist tuleb sellel sulgeda nii uksed kui aknad ning autovõtmeid peab hoidma turvalises kohas,“ rääkis Palmits.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
No alles lugu
2 aastat tagasi

Inimesi ole igasuguseid. Eriti nunnu on selliseid naabrid kes leiavad autovõtme aga annavad mitte autoomanikule vaid kõrvalistele isikule kes juua täis peaga paneb auto pihta … pärast armsalt irvitavad.

kohe
2 aastat tagasi

nüüd ärastati, võeti lihtsalt ajutiselt kasutusele

Pook
2 aastat tagasi

Nõuka ajal sai auto ärandamise eest raudselt paar aastat kolooniat. Praegu saab tapmise eest umbes sama. Seepärast ongi noortel kaakidel jumalast poogen.

Taser
2 aastat tagasi

Kas jäeti ellu või tapeti ära?

Pamp
2 aastat tagasi
Reply to  Taser

Kaks kuuli sai küll .

Eesti NSV
2 aastat tagasi

Nagu plussidest-miinustest näha, siis enamik jätab uksed lahti ja võtmed autosse, sest nii on ok!

Ei ole.
2 aastat tagasi
Reply to  Eesti NSV

Aga sinu asi pole töllata võõral territooriumil! Ja kui “õigele” mehele vahele jääd, ei aita sind ka politsei enam!

Oi kui targad...
2 aastat tagasi

Tule roni minu autosse, kui ka öösel uksed pärani lahti on ja vaatame, mis saab… aga muidu hoia oma pudrumulk söömiseks!

Tohoh
2 aastat tagasi

Mis siis saama hakkab, kas füüsilise vägivallaga ähvatdad või?

See ei kõlanud ähvarduse vaid lubadusena
2 aastat tagasi
Reply to  Tohoh

Ja tundudki olevat üks teiste tagant noolija…

uimane
2 aastat tagasi

Vaata ette , homme tulengi

Sass S
2 aastat tagasi
Reply to  uimane

Nii et võõrast vara lõppmatuseni .

selline
2 aastat tagasi

debiil on täisloll, kes jätab võtmed autosse. Esimene asi, mida õpetatakse autokoolis on, võtmed tasku ja auto uksed lukku. See debiil ilmselt ostis load, kui seda ei tea. Sellised debiilid teevad ainult politseile tööd- vaja oleks neilt raha politsei kulutuste eest välja nõuda.

Maakas
2 aastat tagasi
Reply to  selline

Debiil on see, kes selle auto ärandas! Kui ikka miski pole sinu oma, siis sa ei torgi seda, olgu need uksed kasvõi pärani. Elementaarne kodune kasvatus.

nimi kohustuslik
2 aastat tagasi
Reply to  Maakas

Ja igasugu jama ei pea kommenteerima, mõni asi jätke enda teada,need on üldjuhul vanema generatsiooni rahvas kes arvavad et, kõike oma mõtteid peab saama internetti üles panna!

kindlustus
2 aastat tagasi

jälle üks loll jätab uksed lahti ja võtmed autosse…..paras õppetund.

Sass S
2 aastat tagasi
Reply to  kindlustus

Ikka võõrast vara lõppmatuseni , on ikka töllid .