Lihula katuseta maja sai päästjate õppehooneks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lihula Lasteaia tänava kortermaja seisab aprillist saadik katuseta, kodutuks jäänud elanikud seda korda teha ei jõua. Andres Hion
Lihula Lasteaia tänava kortermajast sai päästjate õppehoone. Foto: Andres Hion

Tunamullu 3. aprillil viis torm Lihulas Lasteaia tänaval asuvalt kortermajalt katuse. Kahekorruselises kolme trepikojaga majas elas toona 19 inimest.

Praeguseks on 12 korteriga maja muutunud elamiskõlbmatuks. „Oleme koostöös päästeametiga leidnud majale uue kasutusvõimaluse õppehoonena, kus toimuvad päästjate õppused,” teatas Lääneranna valla avalike suhete spetsialist Raahel Apsalon valla sotsiaalmeedialehel.

„Koostöös loome turvalise ja ohutu elukeskkonna valla inimestele,” ütles Lihula päästekomando pealik Mikk Luuk.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik
2 aastat tagasi

LÄÄNERANNA VALLAVALITSUS LAMMUTAGE SEE JUBEDUS

Seni otstarbetu Lihula kõnnitee
2 aastat tagasi

Pildi järgi otsustades elavad ja töötavad Lihula vallamajas ühepäevikulised (valmikute seedetrakt on muundunud õhupõieks) ja/või ühepäevamälulised.

Tule Kahju
2 aastat tagasi

No see majavare on õuduste tipp. Kuidagi ei sobi Lihula linna keskkonda. Päästetöötajad võiks oma oskusi lihvida kuskil mujal. Lihula arendus on järjekordselt midagi mööda pannud, tundub, et siin on vallavalitsuse kulude kokkuhoidu arendatud.

Eesti kõige ilusam \'\'linn\'\'
2 aastat tagasi

Lihula on vapustavalt kena ”linn”!—-ehk paneks veel paar maja põlema, et saaks juurde rohkem ”harjutuse kohti” ka Kaitseliidule ja Kaitseväele?

Uu-uuu!
2 aastat tagasi

Kus te asute, lugupeetud ja tunnustatud ajakirjanikuisand Lauri? Kas olete sõjakoleduste eest sedavõrd üksildasse paika varjunud, et Teie silma ei paistagi enam muu kui Lääneranna avalike suhete spetsialisti kütkestava keha piirjooned ning kõrva ei kosta muu kui sellesama daami sulnis häälekõla? Ning kas tõesti on see vaate-ja kuuldeelamus Teie mõtlemisvõime nii lootusteult sügavasse selgusetusesse loojutanud, et Teile valmistab raskusi taipamine, et Teie ja Raahel Apsaloni koostöös valminud (Lääneranna Teataja veergudel juba avaldatud) ilu(?)aja(?)kirjanduslik(?) nupuke(?), milles 9.03.2022 Lääne Elu lugejaile serveeritakse 19 Lihula inimese kaotatud kodu varemetel turnivaid päästjaid vallajuhtide ja päästekomando ühise töövõiduna, turvalise ja ohutu elukeskkonna loomeaktina, võib ehk… Loe rohkem »

Meeleldi loeks...
2 aastat tagasi
Reply to  Uu-uuu!

…natuke ka Urmas Lauri mõtteid, kui ta Raahel Apsaloni lähenemas näeb ; )

Tõnu
2 aastat tagasi

See katuseta vare pidi ju lammutusele minema. See ju nii jube kole
kultuurimaja vastas.

mees maalt
2 aastat tagasi

Normaaalne otsus, on vähemasti koht, kus mehed saavad suitsusukeldumist harjutada ja ehk ka muid oskusi lihvida.

Vaatenurga küsimus
2 aastat tagasi
Reply to  mees maalt

Oluline on ka päästeautodega inimeste (laste) vahel laveerimist harjutada.

Oh Lihula, sa ilus
2 aastat tagasi

No see on rõõmusõnum kogu linnale, vallale ja 19 endisele elanikule. Hea, et Apsalongi märkas tohutut edasiminekut propagandas kasutada. Jään ootama päästjate seiklustest lugude sarja täiesti apoliitilises Lääneranna Teatajas, mis on ainult vallavalitsuse apoliitilise tegevuse kajastamiseks ellu kutsutud. Geeniused tegutsevad ühtehoidvalt rahuküllase ja asjaliku tuleviku eest. Pahatahtlikuse ja väärastunud mõtetega paha ja kiusava lohe pead tuleb maha raiuda. Oh Lihula, rahu andja

V. I. Uljanov
2 aastat tagasi

Kõik, kes olid alla kirjutanud, võtsid hiljem allkirjad tagasi.

Uu-uuu!
2 aastat tagasi
Reply to  V. I. Uljanov

Leonid puudus, tema allkiri jäi ; )