Haapsalu linnavalitsus värvis aknad Ukraina lipuvärvidesse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse hoone. Foto: Facebook/ Haapsalu linnavalitsus

Haapsalu linnavalitsus teatas oma Facebooki leheküljel, et värvis täna linnavalitsuse hoone kolmanda kolmanda korruse aknad Ukraina lipuvärvidesse, et näidata toetust Ukrainale!

Haapsalu linnapea Urmas Sukles kirjutas täna Haapsalu ja Läänemaa Facebooki grupis, et suhtles täna Haapsalu sõpruslinnaga Ukrainas, Kiievist 200 km kaugusel Odessa poole asuva Umaniga.

„Kuna seal asuvat ka sõjaväeosi, siis pommitamisest pole nad pääsenud ja ka eilne öö möödus õhurünnaku häirete saatel. Õnneks seekord linna ei pommitatud. Inimesed on väsinud, kuid võitluslikud, aga väga murelikud. Palju on Kiievist saabunud põgenikke ning ka linnast korraldatakse evakuatsiooni lääne poole. Tänati Eestit toetuse eest!” kirjutas Sukles
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tsensor
2 aastat tagasi

Kas Jaanus Karilaid oli sellega tõesti nõus?

peaga
2 aastat tagasi
Reply to  Tsensor

Siin on nüüd küll see teema ja koht, kus vait olles näid palju targem. Tee seda!

Gürsa
2 aastat tagasi

Aga Vene päevad??!?
Ja Peterburis käia koogutamas… 😍 🥰

Buss
2 aastat tagasi
Reply to  Gürsa

Mis Teil nüüd hakkas? Purjus? Isegi purjusolemise kohta lame.

normaalsus on praegu in
2 aastat tagasi
Reply to  Gürsa

Tahad halvustada ka neid, kes vene ajal sündinud on? Tule mõistusele ja ära kanguta tüli, kus seda ei ole. Kahju, et sa pole kunagi Venemaal käinud.