Haapsalu tähistas Eesti sünnipäeva palvusega

Andra Kirna

andra@le.ee


Eesti Vabariigi 104. sünnipäeva palvus Toomkirikus. Fotod Andra Kirna.

Eesti Vabariigi 104. aastapäeva tähistati Haapsalus piduliku kontsert-palvusega toomkirikus.

Teenisid piiskop Tiit Salumäe ja Kaitseliidu Läänemaa maleva kaplan Meelis Malk, kõnelesid Haapsalu linnapea Urmas Sukles, ja Läänemaa Ühisgümnaasiumi õpilane, Heino Noore kõnekonkursi võitja, Riin Katie McLave. Kontserdiosa sisustasid Haapsalu poistekoor, muusikakooli õpilased ja õpetajad. Kunstiline juht oli Kadri Kelner ja organist Lia Salumäe.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Üks
1 aasta tagasi

väga öige asi. Au Jumalale ja tänud läbiviijatele ning korraldajatele.