Lääne Elu lugejad arvavad, et valitsus peaks loobuma koroonapiirangutest

Lääne Elu

info@le.ee

Koroonatõend. Foto: Kaire Reiljan

Lääne Elu küsis oma lugejatelt, kas Eesti peaks loobuma koroonatõendi kasutamisest. Küsitlusele vastas 845 inimest, kellest 43,31% ehk 366 vastanut arvasid, et kõikjale peaks vabalt pääsema.

28,76% ehk 243 vastanut arvas, et tõendi kaotamiseks on veel vara, 103 vastanut leidis, et koroonatõend tuleks asendada kiirtestidega.

86 vastanut leidis, et koroonatõend peab jääma ja 47 vastanut ei osanud küsimusele vastata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Varoona
2 aastat tagasi

Valitsus ei pea loobuma piirangutest, aga rahvas küll.

???
2 aastat tagasi

Kes on need 10%, kes arvavad, et koroonatõend peaks jääma??? Mingit tõusikud, kes end järku “eliidi” seast leidsid??? Haigestumisega ega levitamisega mingit seost ju ei ole, see on nii teaduslikult kui kogemuslikult paika pandud.

Tegelikult hullem
2 aastat tagasi
Reply to  ???

Hullem on see, et “ohutustõendiga” haiged võivad ringi käia ning teisi inimesi süüdimatult nakatada samas kui terved mittepaberiomanikud on neist kohtadest keelatud. Absurdi tipp!

Nojaa
2 aastat tagasi

Sellepärast ongi keelatud, et ei haigestuks. Saad aru? Vaktsineerimata inimene jääb terveks, kui teda haiguselevitajatega kokku ei lubata.

Jah
2 aastat tagasi

Enamus mõistlikud. Tõend oli nagunii ajutine