Uspenskid said medalid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kevin Uspenski sai teise koha. Foto: Aap Uspenski

Türil peetud Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel maadluses jõudsid Kevin ja Robin Uspenski mõlemad poodiumile.

Robin Uspenski võistles kehakaalus kuni 87 kg ja Kevin Uspenski kuni 97 kg. Mõlemad pidid maadlema nelja vastasega.

„Robinile oli esimese ringi matš nagu finaal,” ütles poiste isa ja treener Aap Uspenski. Robin Uspenski vastane oli eelmise aasta selle kaalukategooria võitja Raido Liitmäe. „Tundus, et Robin väsis sellest matšist ära. Eelduste poolest oleks ta võinud olla hõbe, aga tuli pronks,” lisas ta. Aap Uspenski sõnul pole ka pronks halb tulemus, sest Robin on alles noor. „Võibolla hakkab ka ülekoormus tunda andma, sest pidevalt on olnud laagrid-võistlused,” lisas ta.

Kevin Uspenski võitis kahte vastast ja läks finaalis vastamisi oma põhirivaali Richard Karelsoniga. „Eelmised vastased olid Kevinile nagu eelroog,“ ütles Aap Uspenski. Finaalis kaotas Kevin Uspenski Karelsonile 4:1 ja pidi leppima teise kohaga.

Aap Uspenski sõnul võib Karelsonile allajäämisel olla nii psühholoogilisi kui ja füüsilisi põhjusi – Karelson on Kevin Uspenskist aasta vanem. „Aga meil pole ka kuhugi kiiret, iga asi omal ajal,” ütles Aap Uspenski.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments