Läänemaal on tuvastatud kaks gripijuhtu

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Terviseameti andmeil tuvastati Läänemaal sel nädalal esimesed kaks laboratoorselt kinnitatud A-grippi nakatunut.

Terviseameti Läänemaa vaneminspektor Lea Kiis arvas, et tänu sellele, et sellest nädalast võetakse koos koroonaprooviga ka gripi ja RS-viiruse proov, hakkab haigestunuid peagi rohkem tulema. „Seda ei ole veel pikalt võetud,” ütles Kiis.

Kiisi sõnul tundub tänavu üle Eesti, et inimesed põevad RS-viirust, mille sümptomid on sarnased gripile, raskemalt kui eelnevatel aastatel. Praegu RS viirust Läänemaal laboratoorselt tuvastatud ei ole.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments