Pürksi rulapark sai valmis

Möödunud aastal Noarootsi kaasava eelarve hääletuse võitnud Pürksi rulapargi ehitus lõppes. „Suur asi on valmis saanud,” ütles idee autor, MTÜ Nuckö Kogukond juhatuse liige Maila Krasmus.

Krasmuse sõnul lootis ta küll, et rulapark valmib varem, kuid ehitaja tööde järjekord ja tarneajad venitasid pargi valmimise talve. Sellegipoolest on Krasmuse sõnul Pürksi lapsed juba uut rulaparki vaatamas käinud ja ta usub, et suvel leiab see suurt kasutust. „Siin ei ole ju lastel seni olnud kohta, kus olla,” ütles Krasmus.

Rulapark läks maksma 45 600 eurot ja selle ehitas Skatepark OÜ.

Raha rulapargi ehitamiseks sai MTÜ mitmest allikast – 5000 eurot Lääne-Nigula kaasavast eelarvest, 17 000 eurot Noarootsi osavalla investeeringutest, 6000 eurot Leaderi toetust, 4000 eurot kohaliku omaalgatuse programmist, 5000 eurot nn katuserahana ja sama palju valla mittetulundusühingute investeeringutoetusena ning 3000 eurot MTÜ Noarootsi Tuuleenergia projektitoetusena.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
113
2 aastat tagasi

Ikka vaja talvel selliseid asju ehitada vaatame mis kevadel sellest saab kui kõik see märg materjal kuivama hakkab

Aiku
2 aastat tagasi

Nii! Nüüd kõik maale elama!