Karilaid: kiirtestid tuleb võimalikult kiiresti tagasi tuua

BNS

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula
Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni juht Jaanus Karilaid on seisukohal, et kiirtestid tuleb võimalikult kiiresti tagasi tuua ja ühiskond oleks tervem.

Karilaid märgib oma sotsiaalmeediapostituses, et Keskerakond on juba varasemalt öelnud välja, et kiirtestid tuleb esimesel võimalusel tuua tagasi, et isolatsioon ei tekitaks lisaprobleeme majandusele ja tervisele.

Esmaspäeval kell 16 arutab riigikogu Keskerakonna fraktsioon avalikult „Miks tuua kiirtestid võimalikult kiiresti tagasi?” Aruteluga liitub ka teadusnõukoja endine juht Irja Lutsar.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mati, maaler
2 aastat tagasi

Ekre ainuvalitsus Eestisse ja saamegi vabaks!
Korruptsioon on ära tüüdanud!

Hea Okkupant
2 aastat tagasi

Kõigist vaktsiinidest, mida olen oma elus tundnud (difteeria, teetanus, leetrid, punetised, tuulerõuged, hepatiit, meningiit ja tuberkuloos), pole ma kunagi näinud vaktsiini, mis paneks mind maski kandma ja sotsiaalset distantsi hoidma. Ma pole kunagi kuulnud vaktsiinist, mis levitab viirust isegi pärast vaktsineerimist. Pole kunagi kuulnud stiimulitest, allahindlustest, vaktsineerimise stiimulitest. Ma pole kunagi näinud diskrimineerimist nende jaoks, kes seda ei teinud. Kui teid ei vaktsineeritud, ei üritanud keegi teid halva inimesena tunda. Ma pole kunagi näinud, et vaktsiin ohustaks töö kaotamist või koolikeeldu. Kui vajame pärast täielikku vaktsineerimist endiselt revaktsineerimist ja pärast täielikku vaktsineerimist peame ikkagi maski kandma, viitab ainus järeldus: –… Loe rohkem »

Kahepalgelisus
2 aastat tagasi

Nii krdi kahepalgelised ja seosetud otsused ja plaanid. Ilmselt paistab rahapaja põhi ja nüüd jutt 180 kraadi muutunud. Seda oleks võinud ammu v isegi kogu aeg teha. Mis sa Jaanus nüüd kired? Hilja, enam ei huvita sinu jutt kedagi.

Silmakirjalik Karilaid
2 aastat tagasi

hääletas Riigikogus ju äsja kiirtestide kasutusele võtu ju maha…

Hea Okkupant
2 aastat tagasi

Läänes hakati projekti”pandeemia” järk-järgult lõpetama.
Suurbritannia tervishoiuminister Javid ütles, et need piiravad meetmed pole enam mõistlikud. Maskide kandmine ja Kuar-koodide omamine on nüüd vabatahtlik.

Kersna afäär
2 aastat tagasi

Raha peab ringlema ja osalistele kasu tooma… ei taha kesikud oravatest kehvemad olla, näe oravad panid jälle märgi maha Haridusministeeriumis mastaapse testide ostuga ilma hanketa. Küürakat parandab vaid haud.

Varoona
2 aastat tagasi

Mis Sa siin lehes targutad. Meie häält seal riigikogus niikuinii ei kuulda. Selleks te seal olete, et mõelda, mitte taksot sõita.

Aadolf
2 aastat tagasi

Seda helge tuleviku loomise juttu ja rahva huvide eest seismise etendamist on karilaid juba 20 aastat etendanud. Isegi Savisaarele sai nuga selle nimel sega löödud.

Issa
2 aastat tagasi

Arenenumad riigid loobuvad massilisest testimisest, meil tahetakse ikka teistpidi teha jällegi.. Kas sellised üleskutsed on poliitilise kasu lõikamiseks või kuidagi põhjendatud ka.