Galerii: robootikavõistluse peavõit läks jagamisele

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 25

Fotod: Malle-Liisa Raigla ja Innokas

Täna toimus robootikakeskuses Innokas fantaasiarobotite võistlus, kus omavahel võttis mõõtu 19 robotit. Võistlus oli tihe ja peaauhinna võit läks jagamisele.

Võidu said Rika ja Ringo Rõõmuse ning Sten Lavrušenko ja Timo Toomi robotid. Rika ja Ringo Rõõmus valmistasid looduskaitsealal tegutseva lõbustuspargi, mis oli mõeldud ratastoolis inimestele. Lavrušenko ja Toom valmistasid laste unistuste maa, mis oli samuti lõbustuspargi ainetel ja kus sai ka kosmost vaadata.

Mõlemad robotid olid hästi disainitud, programmeeritud ja tehniliselt teostatud.

Võistlusel sai parima disaini auhinna Kevin Linnas, kelle auto puhul ei olnud ehitades ülepingutatud ja auto nägi hea välja.

Parima tehnilise lahenduse auhinna said Libell Leier ja Kaarel Kliss, kes ehitasid huvitava topelt ratastega masina.

Parima programmi tegid Kris Lepplaid ja Robin Sommermann, kes selgitasid põhjalikult oma koodi, mis oli hästi koostatud.

Võistluse korraldasid neli Innoka tehnoloogiakooli õpilast kõigile Innoka noortele, sest soovisid võistlustel osaleda, kuid võistlusi on vähe.

Innoka juht Angela Leppik lubas, et seesugune võistlus hakkab igal aastal detsembris toimuma.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments