Galerii: Haapsalu korvpallureid saatis taas edu

Elen Freivald

elen@le.ee

Kodumeeskonna parim mängija Madis Saarmets(pildil nr 8). Foto: Elen Freivald
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

 

Fotod: Elen Freivald

Täna toimus Wiedemanni spordihoones viies Saku II liiga kodumäng, kus omavahel võtsid võitu Haapsalu ja Hiiumaa mängijad KK Askus.

Mõlemad meeskonnad olid üksteisele juba tuttavad, sest 16. oktoobril toimus Hiiumaa Spordikeskuses samuti II liiga mäng.

Kahjuks omasid võõrsil mängides edu ei saatnud ja eelmisel mängul KK Askusega pidi kodumeeskond alistuma lõppskooriga 59:51. Täna õnnestus omadel siiski vastaseid võita, lõpetades mängu skooriga 66:57.

Haapsalu meeskonnakapten Mikk Päeske ütles: “Rahul, et saime võidu ning kahe mängu kokkuvõttes jäime ühega punktiga plussi.”

Tänasel mängul saatis Haapsalut edu juba esimesel veerandil, kus omad teenisid 18 punkti, vastased aga 13. Kolm veerandit järjest teenisid omad rohkem punkte ning ainult viimasel veerandil said vastased rohkem punkte 15:12.

Haapsalu meeskonna treener Jaanus Levkoi jäi mänguga rahule ja ütles: “Meeskonnnatöö on meil alati tugev ja seda oli ka täna.”

Järgmine omade mäng toimub 25.novembril Tartus, kus vastasteks Tartu Ülikool Terminal Oil. Kodumäng Wiedemanni spordihoones toimub juba nädala pärast 27. novembril, kus vastasteks KK Viimsi. Mäng algab kell 13.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Hea...
2 aastat tagasi

…LE. Korvpalliuudise kohta käib ka statistika viimased 100 aastat. Proovige see ka lisada edaspidi.