Ehitaja tahab Kiltsi tee enne aasta lõppu valmis saada

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

Malle-Liisa Raigla fotod

Septembri keskpaigas alanud Kiltsi tee remont on jõudnud ehitajate sõnul poole peale, kuid nad loodavad, et ilmad peavad ja tee saab detsembri keskpaigaks valmis.

Männiku tee ristmikust linna poole on sõidutee pooles ulatuses juba killustikuga kaetud ja seal käib kergliiklustee ehitus.

Linnapoolsel teelõigul Ungru tee ristmikust Jaama oja sillani alustati teisipäeval asfaldi freesimist ja see lõik on järgmise nädala reedeni liiklusele suletud. Ehitajad lubasid, et autoga Kiltsi tanklasse siiski pääseb. Ühissõidukiliiklus on ümber suunatud – buss sõidab Lihula maantee ja Männiku tee kaudu. Ümbersuunamise tõttu võivad liinibussid kuni 5 minutit hilineda.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nimi
2 aastat tagasi

Posti tänav peab ka jaanuaris valmis saama, aga juba hämati mingis artiklis kevadest 😀

Ott
2 aastat tagasi

Tahaks infot, millised sanktsioonid tähtaegade ületamise eest? Iga tee parandaja peaks teadma, et novembris võib juba lumi maas olla.

Alltöövõtja
2 aastat tagasi
Reply to  Ott

Mingeid sanktsioone ei kaasne. Me ajasime totaalset udu ja kõik usuvad, keegi seal ehitusest halligi ei jaga. Lisaks saame iga totruse eest raha juurde küsida

Jaan
2 aastat tagasi

Ja Kastani tänava teed tänasest ka valmis.Nii oli kirjas tööde lõpetamise tähtaeg 11.11.2021. Miskipärast paistis siis ja ka nüüd aega küll.Üks mees ütles, tuleb külm ja ongi nagu asfalt maas.Terve suvi venitati.Tähtajad antakse ikka väga pikad.

K.s
2 aastat tagasi

Tore uudis, infotahvlilt saab lugeda, et tööd kestavad 14.09 – november 2021…Milleks sellised eksitavad infotahvlid, kas põhjus selles saamatus linnavalitsuses?? Järjekordne ämber?? No ja muidugi tahaks näha, kuidas nad peatänava tähtajaks valmis saavad…

Sass S
2 aastat tagasi
Reply to  K.s

Tali veel kaugel , küll saavad kõik tööd tehtud .

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  K.s

See tähendab, et tööd kestavad neljateistkümnendast septembrist kuni novembrini 2021! Teil on tõesti probleem arusaamisega!

kohalik
2 aastat tagasi
Reply to  viloloog

Viloloog, kas november ongi siis aasta lõpp? Aga kui sa artiklit loed, siis tööd on alles poole peal ja teha on veel üksjagu.

K.s
2 aastat tagasi
Reply to  viloloog

Vaata, lgp. Viloloog, infotahvlil on tööde lõpp november 2021, ehitaja aga “loodab” et objekt valmib detsembri keskel… Niipalju kui mina tean on november enne detsembrit, niiet mõningane ebakõla siin ikka on… ja kui ma seda teelõiku igapäevaselt ei kasutaks, siis loomulikult, oleks pohh…ja ümbersõiduks kasutada Raudtee tänavat, no seda ei soovitaks isegi mitte Teile, Lugupeetav…