Haapsalu kaasava eelarve hääletust juhib kettagolfi pargi rajamine

Tõenäoliselt tuleb Paralepa metsa kettagolfi park. Foto: Markus Mangusson

Laupäeval lõppevat Haapsalu kaasava eelarve hääletust juhib ülekaalukalt plaan rajada Paralepa metsa 18rajaline kettagolfi park.

Kettagolfi park on kaasava eelarve hääletusel saanud 128 häält, mida on poole rohkem teisel kohal oleva Ehitajate tee kõnnitee ehitusest, mille poolt on 62 linlast.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aga
2 aastat tagasi

Kahju, et nüüd alles mõtlema hakkasime. Haapsalu vajaks tegelikult korralikku bussijaama. Ja Peetrike tuleks sealt marsruuttaksot sõitma panna.

linlane
2 aastat tagasi

Kaasava eelarve üheks eesmärgiks on mingi uudse lahenduse toomine valda/linna. Need igapäevased asjad: teed, kõnniteed, tänavaaukude lappimine on niigi valla/linna igapäevane kohustus vastavalt kohaliku omavalitsuse korralduse seadusele. Nõudke ja tehke valimistel õigeid otsuseid!

113
2 aastat tagasi

Tehke tallina mnt ja Heriava kergliiklus tee lõpuks valmis ,lubati Slma kergliiklus tee teha see on juba ohtlikuks muutunud jalakäiatele,

Maali
2 aastat tagasi

Uuemõisas on väga ohtlik lastega pargis jalutada või sealt rattaga läbi sõitta, iial ei tea mis suunalt see taldrik lendab. Mul ei ole midagi kettagolfi kui liikumis ala vastu, kuid kas see peab ikka asuma kohas kus palju rahvast liigub

Vatt
2 aastat tagasi
Reply to  Maali

Väikese grupi inimeste orgiunnitud. Muidugi on see üks suur jura. Covid palateid oleks vaja ehitada või eraldi hoone. Järgmine aasta hakkavad jälle hädaldama, et ruumi pole jne

Vatt
2 aastat tagasi

Mõttetu

Üllar
2 aastat tagasi

Super uudis. Discgolfi park on neist kindlasti kõige mõistlikum ettepanek kuna aitab kaasa igas vanuses inimeste liikumisele. Olen ise 52 ja suudan edukalt harrastada kettagolfi.