Antti Kammiste: õpetajatest vanemad olid suureks eeskujuks

Elen Freivald

elen@le.ee

Iloni Imedemaa juhataja Maarja Kõuts uuris Antti Kammistelt, miks ta hoopis Hiiumaa kirjaga pusa kannab, mille peale Kammiste ütles: „Heade sugulaste poolt Hiiumaalt kingitud ja täna oli päris külm ka.” Foto: Elen Freivald

Iloni Imedemaa juhataja Maarja Kõuts uuris Antti Kammistelt, miks ta hoopis Hiiumaa kirjaga pusa kannab, mille peale Kammiste
ütles: „Heade sugulaste poolt Hiiumaalt kingitud ja täna oli päris külm ka.” Foto: Elen Freivald

Iloni Imedemaa uue vestlussarja esimene külaline oli pühapäeval muusik Antti Kammiste, kes rääkis nii oma lapsepõlvest kui ka sellest, kuidas leidis tee muusikasse.

Iloni Imedemaa alustas uue, kord kuus toimuva vestlussarjaga, kus tuntud inimesed meenutavad oma lapsepõlve. Iloni Imedemaa juhataja Maarja Kõutsi sõnul on jututund plaanitud mõnusa väikese seltskonna ettevõtmisena. Vestlus käib intervjuu vormis, mistõttu Kõuts ütles naljatades: „Nagu hommik Anuga.”

Pühapäeval oli Antti Kammiste vestlustundi kuulama tulnud ka ema Tiiu Kammiste. „Tulin kohale, et Antti midagi kokku ei valetaks,” ütles ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments