Läänemaale lisandus 18 koroonaviirusega nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Koroona kiirtest. Foto: Pixabay
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

Ööpäeva jooksul analüüsiti 113 läänlase koroonaviiruse teste, millest 18 ehk 16% olid positiivsed.

Ööpäeva jooksul analüüsiti kokku 8993 testitulemust, millest 1643 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest 1048 oli vaktsineerimata ja 595 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Hommikuse seisuga on haiglas 453 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest 320 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 213 ehk 66,6% on vaktsineerimata ja 107 ehk 33,4% on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 63 uut haigusjuhtu. Suri viis koroonaviirusega nakatunud inimest: 95-aastane mees, 77-aastane naine, 74-aastane mees, 67-aastane mees, 57-aastane mees.

Ööpäeva jooksul manustati 3961 vaktsiinidoosi, kokku on manustatud 1 413 646 doosi. Kogu elanikkonna hõlmatus kahe doosiga on 55,4%

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lee
2 aastat tagasi

Do you need Personal Loan?
Business Cash Loan?
Unsecured Loan
Fast and Simple Loan?
Quick Application Process?
Approvals within 24-72 Hours?
No Hidden Fees Loan?
Funding in less than 1 Week?
Get unsecured working capital?
Email:lee944418@gmail.com

usa
2 aastat tagasi

TERE VAATAJAD TUNNISTI, KUIDAS MA SAIN 300 000 000 USA dollari FINANTSETTEVÕTJA LAENU EELMISEL NÄDALAL E-kiri koheseks vastuseks: drbenjaminfinance@gmail.com Kas vajate ettevõtte asutamiseks või võlgade tasumiseks laenu, {Dr.Benjamin Scarlett Owen} võib teid aidata ka seadusliku laenupakkumisega. Ta on aidanud ka teisi minu kolleege laenurahastamisega. Saate BENJAMIN LOAN FINANCE’i abil oma tühja sularahaautomaadi või krediitkaardi, mis töötab kõigis sularahaautomaatides üle kogu maailma, oma ukselävele. ATM-kaarte saab kasutada sularahaautomaatidest väljavõtmiseks või pühkides, kauplustes ja müügikohtades. nad annavad need kaardid kõigile huvitatud klientidele üle kogu maailma. Kui vajate laenu ilma kulude/stressita, on ta õige laenuandja, kes teie finantsprobleemid ja kriisid täna ära pühib.… Loe rohkem »

Varoona
2 aastat tagasi

Kari punaseid ja lolle on siin kommentaariumis alati omal kohal, kes pidevalt vinguvad, olgu otsus milline tahes. Ärge kaagutage asja eest, teist taga.

Anti
2 aastat tagasi

Vbn .Helista, kes too poliitik ön numbrile 112.

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  Anti

milleks?

!!!
2 aastat tagasi

Haapsalust väljus täna isegi buss Tallinnasse Vabaduse väljakule.
Sinna sõitis perega ka üks tulevane Haapsalu volikogu liige. Solvav oli tema FB ajajoonelt lugeda, et kohal oleks pidanud olema kõik õiged eestlased. Üritus kujunes poliitpropagandaks.
Ja see kõik on nii häiriv, et valus hakkab,sest riik on sügavas kriisis ja seda põhjustavad ning süvendavad meie oma inimesed.

Vbn
2 aastat tagasi
Reply to  !!!

Nime võiks ka lisada. Aga ma vist juba aiman,kes. Ekre naissoost esindaja?

Oehhhh
2 aastat tagasi
Reply to  !!!

Ma arvan, et see ikka kõikidele eestlastele ja siin maal elavatele eestimaalastele oli mõeldud. Kedagi ära ei aeta, olgu kus kandist tahes. Väga palju eestlasi käis seal nagunii, kena üritus oli. Kellegile ei juhtu sellest midagi halba, rahunege maha ükskord juba.

!!!
2 aastat tagasi
Reply to  Oehhhh

Rahustage maha samuti vaktsineeritud EKRE juhtpoliitikud!

Kas on
2 aastat tagasi
Reply to  !!!

Noh eks neil tekib ka selline ülev tunne, et nii palju inimesi on nõus isegi koleda vihmase ilmaga välja tulema ja kuulama, mis neil öelda on. Arvan, et see teeks nii mõnelgi poliitikul, olenemata parteist, hea tunde. Lähevad ka liiga elevile, see tõsi, aga kas see ka just halb on, seda ei tea. Miks peaks olema? See on tõesti hea, et inimesed nii üksmeelsed on. Pigem on suurem probleem selles, et kõik sellist eestlust ei jaga. Häbenevad kuidagi või mina ei saa aru, miks ei taha olla maalähedane eestlane. Ja siis sõimavad neid natsideks ja lollideks jne. See on probleem,… Loe rohkem »

Kala
2 aastat tagasi
Reply to  !!!

Ära muretse, sinu intelligentsus on ka mõnele teisele solvav, ei tähenda, et nüüd selle pärast kommentaariumisse nutma tulema peab.

Nojah, aga
2 aastat tagasi
Reply to  !!!

Kui avalikustada riigisaladusega kaetud EV ja WHO vahel sõlmitud leping, leiaks Eestimaa rahvas taas ühise keele ja meele. Nii võib täitsa ollagi