Läänemaa pensionäre asub juhtima Mai Jõevee

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Mai Jõevee on Lääne-Nigula volikogu vanim liige. Foto novembrist 2017: Urmas Lauri

Kolmapäeval valiti Läänemaa pensionäride ühendusele uueks juhiks Mai Jõevee.

“Mai Jõevee on pikaajaline Kullamaa keskkooli õpetaja, tulihingeline spordiorganisaator, kes viib läbi huvitavaid spordiüritusi nii oma koolis kui kogu maakonnas, on Üdruma külaseltsi eestvedaja. Läänemaa pensionäride ühenduse poolt korraldatavatel eakate suvistel kokkutulekutel ja jõulukontsertitel on Mai alati kaasa löönud oma huvitavate ettepanekutega ja igakülgse abiga,” ütles Haapsalu pensionäride ühenduse juhatuse liige Mall Lepmets. Mai on aastaid olnud Kullama avallavolikogu ning ka Lääne-Nigula vallavolikogu eelmise koosseisu liige.

Läänemaa pensionärte varem juhtinud Reet Kaar lahkus ametist tervislikel põhjustel.

“Ühtlasi otsustas Läänemaa pensionäride ühingu volikogu, et sellel talvel Läänemaa eakate tänuüritust-kontserti ei toimu seoses Covid-19 haigestumise kasvuga,” teratas Lepmets.

Reet Kaar. Foto: Urmas Lauri
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
milleks
2 aastat tagasi

meid juhtida tuleb, mingi lambakari või, et vajab juhtoinast