0

Galerii: noored laulsid end „Tähtede lava” telesaatesse

Malle-Liisa Raigla fotod

Teisipäeva ennelõunal esinesid Uuemõisa mõisa valges saalis 12 Läänemaa noort lauljat, kellest žürii valis välja neli, kes esindavad Läänemaad ETV telesaates „Tähtede lava”.

Läänemaa võistluse korraldaja Marju Viitmaa ütles, et tänavu on Läänemaa voorus esinejaid vähe, sest koroonaviirus on nõudnud oma – osa esinejatest pidid olema isolatsioonis, osa olid haiged. „Me ei tahtnud ära ka jätta, muidu ei ole Läänemaalt kedagi,” ütles Viitmaa.

Sellegi poolest oli lauljaid üle kogu Läänemaa, kuid eriti rohkelt olid esindatud Anne Pääsukese laulustuudio Do-Re-Mi laululapsed.

Žürii koosseisus Jaak Vasar, Antti Kammiste ja Kadri Kelner otsustasid, et Läänemaad esindab 3-7aastaste vanuserühmast Kerttu Merilo laulustuudiost Do-Re-Mi, 8-10aastastest Jasper Niilo Ridala põhikoolist, 11-12aastastest Keit-Crystal Mägi Uuemõisa algkoolist ja 13-15aastaste vanuserühmas Annabel-Viktoria Siil laulustuudiost Do-Re-Mi.

Lauluvõistlust näeb ETVs järgmisel aastal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz