Galerii: noored laulsid end „Tähtede lava” telesaatesse

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 34

Malle-Liisa Raigla fotod

Teisipäeva ennelõunal esinesid Uuemõisa mõisa valges saalis 12 Läänemaa noort lauljat, kellest žürii valis välja neli, kes esindavad Läänemaad ETV telesaates „Tähtede lava”.

Läänemaa võistluse korraldaja Marju Viitmaa ütles, et tänavu on Läänemaa voorus esinejaid vähe, sest koroonaviirus on nõudnud oma – osa esinejatest pidid olema isolatsioonis, osa olid haiged. „Me ei tahtnud ära ka jätta, muidu ei ole Läänemaalt kedagi,” ütles Viitmaa.

Sellegi poolest oli lauljaid üle kogu Läänemaa, kuid eriti rohkelt olid esindatud Anne Pääsukese laulustuudio Do-Re-Mi laululapsed.

Žürii koosseisus Jaak Vasar, Antti Kammiste ja Kadri Kelner otsustasid, et Läänemaad esindab 3-7aastaste vanuserühmast Kerttu Merilo laulustuudiost Do-Re-Mi, 8-10aastastest Jasper Niilo Ridala põhikoolist, 11-12aastastest Keit-Crystal Mägi Uuemõisa algkoolist ja 13-15aastaste vanuserühmas Annabel-Viktoria Siil laulustuudiost Do-Re-Mi.

Lauluvõistlust näeb ETVs järgmisel aastal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments